söndag

veckan har varit okej, mkt jobb, mindre plugg å ingen ledighet. Bra jullov va? haha
Julafton spenderades iaf på jobbet, från tidig morgon till sen kväll, känns bra att jobba å liva upp stämningen för de stackare som tvingas tillbringa sin julafton ppå sjukan. Jag va en liten tomte som skutatde runt på avdelningen å livade upp den lite, haha som alltid iof=)

Jobb nu igen, får skriva mer en annan gång. segt att blogga när man inte har spec mkt att skrivca om heller, bara jobb å jobb, inget spec som häner.

ha det så bra iaf, ciaoo

Perfekta klappen

har precis hittat den perfekta klappen!! Suttit å srfat runt ett tag nu å hitta den, jaaa!! Men hinner inte ta å beställa den via Internet s å får åka in till stan imorrn å kirra den dära. E en fin liten box med bra saker, så mkt kan jag säga, å för mig e det nog en räddare i nöden just nu=) haha

Nee, dags att sussa nu, ska som sagt in å shoppa imorn me resten av alla Sthlmare, ska bli lagom skoj.. men men, shit happens.. Mmmm, längtar, vet en som oxå ska få en likadan klapp. Ngn som jag sårat oerhört å som verkligen kan behöva denna nu när hon åker bort. Moahahahaha

Detn gör så fucking ont!!!

1. Jag har årat den människa som jag älskar mest över allt på denna jord, hur förlåter man sig sj för de? Skäms som fan å vet att detta inte går att få ogjort, vet at det får konsekvenser av allt å va ska jag säga...? Förlåt känns så  jävla ynkligt asså.. men aa, ja vet inte, lite tom just nu, men magen e iaf full me massa cheeseburgare som ja råka köpa=(

2. Träffa på en person som betyder väldigt mkt för mig å har gjort det i många år. Känns så illa i mitt hjärta att se honom, att veta att det inte e VI längre. Såå fin, så glad å härlig, å precis som jag minns HAN. Jag vet att det var mitt beslut men kan inte låta bli att tänka på det som var... Finns ju en anledning till detta, men e den den rätta? Inget svar på denna fråga..

3. Orkar inte såra mig sj hela tiden med att bete mig så idiotiskt mot folk som älskar mig, orkar inte de längre å ja vet in te varför jag gör det, har inget svar på de, sry J. Älskar dig massa å vill inte att du lr brorsan ska va arg på mig...


Jag har n og några samtal att ringa imorrn när ja vaknat t ill liv.. Sånnadära jobbiga samtal som man inte vill ringa, sånna där man e så ärlig så att tårarna bara sprutar  å man inte e arg. Man e bara ledsen å besviken, de e fan det värsta alltså =(

Its crap today

Jupp jupp, som rubriken lyder så e inte allt på topp, ovanligt va? haha
Har legat å sovit på ngt konstigt sätt så min rygg e inte på sitt bästaste humör. Har ngt ont men min eölaka mamma vill inte massera mig så får helt enkelt ha ont. INte mkt att göra åt saken. E för fattig för att ha råd att gå till en massör oxå. Kanske ett varmt bad gör susen? Hmm, ska tvätta en maskin här hemma först, sen blir det nog ett varmt bad med doftande oljor i=)

Få se vad kvällen har att erbjuda då, ville såklart träffa Jonna men Andreas har lagt beslag på henne så får väl hitta å ngtt på egen hand, lagom skoj va? Kanske att vi går å spelar biljard lr så, få se.. Annars har ja laddat upp med lussebullar, julmust, ost å kex här med mamma så det kan bli en bra kväll ändå.

Pluggar som en galning idag oxå, känns bara som man inte komemr ngn vart i den 800 sidor tjocka boken, å allt ska läsas dessutom!! Läser medicinsk grundkurs nu å handla rom kroppens alla organ, system, blod, celler, muskler osv.. Allt detta ska jag kunna utantill till den 9e jan=tenta.. fyyyyy

Enn vecka kvar till jul...

Då sitter jag här i soffan med datorn i knät, s¨å skoj så skoj, allt för att inte plugga va? Har en liten paus från pluggandet nu, jag kan inte sitta still å plugga så långa pass. Blir typ en timmes plugg å en stunds rast/vila i soffan., de får duga det med=)  Hänt idag då? Haft HLR i skolan å em, va helt okej, inget nytt eftersom jag gick på "sjukhus HLR" så sent som i våras. Å då hade vi dessutom med deffen, den e rolig att leka med, men inte lika skoj att använda på riktigt då de ofatast handlar om liv å död.

E ju oxå en vecka kvar till jul, skoj skoj för dem som orkar bry sig, för det gör inte jag i år. Ska jobba hela julen, känner att jag behöver cash, å så blir ja lite lessen i ögat för ja hade så sjukt skoj förra året med mitt ex å hela hans släkt. Det car ruskigt med julstämning då. Massa god mat, härliga människor, lite snö på backen å bara såå mys! Men nee, i år firar jag me alla härliga människor som har gått å gjort sig illa å behöver ligga inne på sös. Det känns faktiskt bra att jobba en dag som denna, att göra ngt för de stackare som hamnat på sjukan under julen, inte det roligaste kan ja tänka mig. Noll julfeeling ju. Sj har ja imte köpt en endaste klapp i år, pengar finns inte till å som sagt, jag ska inte heller fira jul med familjen. Pappa e jag sur på så hono, har ja ingten större lust att träffa, så ska mysa med min underbara mamma ist. Det räcker gott å väl=)

Såå,pratade med mammi nu å å jag funderar på om jag inte ska åka till Sthlm redan imorrn kväll, få se om ja gör det eller omd et blir på fredag vid lunch. Vore skönare att åka redan imorrn å slippa all rusningstrafik på fredag. Så mkt mer folk på centralen då å kan tänka mig att alla studenter från olika delar av landet ska hem just den dagen oxå å det kommer la att va kaos då. haha jaaa, Jag ser alltid saker negativt, lika bra det så maninte blri besviken. 

Nee, middag nu, fiskgryta me ris å sallad, mumma=)

Bodyguard

En sådan skulle man ha, tänk va skönt att ha en vakande hand över en när man tex e på  krogen å fulla dregg ramlar fram till en.. Ååååh, fast tror nog att ja måste va lite mer känd å lite mer rik om ja ska ha en sådan. Å sen så e det ju inte heller helt fel att ha en snygging med kostym efter en hea tiden, jag s kulle inte klaga=) Som ni kanske märker så kollar jag på Bodyguard nu. Måste erkänna att Kevin Costner e rät så het i denna film, kan det ha ngt me kostymen att göra? jag e ruskigt svag för män i kostym, å förtillfället e jag bara ruskigt svag för män i allmänhet, haha

Denna dag har iaf vart lite bättre än igår. E sjukt trött å som vanligt somnade jag med mdeicinbokan över mig när jag skulle plugga förut ikväll,lyckat. så tänkte ist att jag gåt å lägger mig runt 12 å sen upp vid 8 så ja kan plugga innan skolan börjar vid ett. Hoppas jag kommer upp imorrn bara...

Nu ska jag fortsätta att dregla över Bodyguard å hoppas att det snart klättrar in en snygging genom mitt fönster, chansen finns men etroligen inte så stor=)

Skitlärare

Inte alltid jag får som jag vill, tydligen. 3 Ynka poäng, ett dumt jävla skitsvar som ja kunde så lätt så lätt. Omprov igen, jävla skitfan!!! Nu vill jag bara hem till mamma å gråta en skvätt, dricka rödvin med Jonna å äta brie så vi exploderar! Snart kommer Stina och Anna-lotta, ska kolla på en dokumentär om Världens minsta flicka. Verkar intressant och spännande.

Nya ideér

Hörde och läste när jag var hemma i Eskilstuna att de ska höja hyran för oss studenter till nästan 3500 kr i månaden!! Det är ju fan inte klokt ju, 3500 kr för 25 ynka kvadrat, nee  tack. Därför bestämde jag mig för att leta efter något nytt boende och har nu hittat det, en bostadsrätt i samma område spom jag nästan beslutat mig för att köpa=) Priserna på boende utanfr Stockholm är nästan skrattretande, hade ja köpt denna lya här i Sthlm hade ja kanske behövt betala 1 ½ mille mer än va ja måste göra nu.. Sla bara vänta på svar från mäklare å bank, blää... Ska kolla på lägenheten å släpa med mig mina stackars päron för att de ska få säga sit.. Vill ha, vill ha, vill haa!!! de roligaste e att min månadskostnad kommer att bli LÄGRE om ja får denna lya, å då betalar jag hra, bredband å el, plus att lägenheten e mer än dubbelt så stor=) Bra va?? Så hoppas hoppas nu att tomten komemr med en riktigt fin klapp till mig.

Igår hade jag julmiddag/fest här hos mammi, var riktigt lyckad. God mat, härliga vänner å skum musik. Glas som vältes omkull, folk som blev lulliga å en stackars pojkvän som somnade i fotöljen (inte lätt att va en hårt arbetande man..) Summa sumarum: Kvällen var sjukt lyckad och jag hade så himla skoj i mammas å mina vänners sällskap.

Nu bär det snart av till Andreas, ska käka middag å slappa å dricka massa öl! skoj som alltid kommer det att  vara, det kan inte bli tråk när vi e med varandra.

Ha en trevlig Lucia mina vänner!!! 

Så orättvist...

Anna har för 3e gången fått sitt korsband avslitet.. Så orättvist de e ju! Kan det inta drabba någon gammal alkis som ändå bvara ligger ehmma på soffan å drickee Sofiero? Inte en ung tjej som älskar innebandy och att dansa med vännerna. Livet e inte alltid rättvist. Hoppas att det inte e av på riktigt denna gång utan bara en elak sträckning, håller tummarna för dej tills imorrn bitti!!

Annars då?? Joo ikväll var vi på Dekår för faddermöte, kan säga att det e mkt skoj som planerats in för våren, massa roliga resor och aktiviteter. Middag på det bestående av Taco-buffé, mm så mumma. Tyvärr äter man alltid mer än man ska så nu sitter ja i sängen å e proppmätt. Kollarl ite på Tv å slappar. Ska packa lite för morgondagen oxå, åker hem till Sthlm å mamma då, Julfest/middag vankas å harj ust insett vilka krävande män det finns i in bekanskapskrets=) Alla ska ha extra saker på julbordet, få e vad jag orkar med att handla.

Ses imorn alla vänner, å hoppas ni får en fortsatt bra kväll=) ciaoo


Julig lya

                                 
                       





Varsågod min sjukling till kompis (Mian...)

Tröga människor

okej, om man träffar ngn å tar med denne hem för att kolla på film, å ja e tootalt i en annan värld..
DÅ kanske man inser att man ska traska hem å att ja inte vill ha denne där, men icke sa nicke!! KL 12, KL TOLV gick människoan hem!!! Gissa om jag va trött då.. suck att folk inte fattar pikar, måste man säga rakt ut att du e den tråkigaste människa ja träffat lr!?!?

Jäkla bonnläppar i denna stad asså! haha

Torsdag idag, massa plugg, gissa hur bra det går.. hatar att plugga, serist funta ja på att skita i detta å bara va en sjukt bra uska..  Inge skloj att ha sån här press på sig hela tiden, fast e ju detta jag vill så bara att kämpa på tills de inte går mer, å går de inte s¨å får ja kämpa liite till ändå.

Ik e det iaf faddermte kl 6 på Dekår, skoj skoj, efteråt blir det tACOMiddag, mumma!! Så trtt på att äta sj här hemma nu.
Imorrn bär det av till Sthlm oxå, ska ha julmiddag hemma hos mamma med alla nära å kära, ska b li såå skoj att träffa folk. Massa snygga grabbs (mumma!!) god mat osv.. haha Det blir en perfa helg! På lördagen e det på tal om att ja ska hem till Andreas å hans sambo, haha låter så skoj att säga så.. haha glögg kvällå  återhämtning från fredagen typ.Jag måste kpa en luciakrona kom jag på. Ska bli stans snyggaste lucia i år, bara så att ni vet de=)

ha en fab torsdag!!

måndag

Ny vecka nya tag. Allt känns ite bättre idag än förra måndagen, tentan e avklarad å hoppas bara på godkänt nu. Helgen va som sagt härlig, slapp å lite skoj på samma gång =)

Idag har de vart skola hela dagen, lagom skoj att sitta still, inte min grejj riktigt. I pauserna fick ja igång tjejerna att köra "fader Abraham", ni vet den där man står upp å skakar me armarna å fötterna, haha lite skoj å bra för att få igång cirkulationen på långa föreläsningar.

Sol efter skolan me Lotta, skönt å välbehövt när de e så pissigt väder. Hemma nu, ska försöka skumma igenom böckerna med de vi gått igenom under dagen. Bläää, sen ska jag försöka fixa datorn som e full med massa virus, bläää!

Men som sagt, ny vecka nya tag, ha en fortsatt härlig dag! kram på er

Andra advent

Mkt har hänt den senaste veckan. Mådde inge vidare bra i början av veckan, detta pga pms å hemskt tentapluggg.. men men, sådant går över me en flaska julmust å bra vänner=) Veckan bjöd iaf på festligheter på Lotus (hemsk julmat btw!!), årets roligaste sovsällskap, tack Mr T! haha, vi äger ju tillsammans, traktorgoogling å ramla på golvet å skratat som 17! haha, det e fylleskoj på hög nivå ska ni veta. Vart genast mkt gladare efter denna efst, träffade även en trevlig en, få se hur det utvecklas.

Tenta på fredagen iaf å sedan bar det av till Sthlm, va lite oplanerat men saknade mamma, å Jonna såklart, så tog första bästa tåg hem. Middag me mammi å sen några öl me Jonna å Andreas på AG, så himla soft ställe! Massa snygga mediaboys där, helt min stil afst i detta läge e nog alla killar min stil, haha.  Vart en tidig kväll där å va hemma innan ett. skönt de med, fick oxå lite roliga sms av en ny bekantskap (kan man säga så..?) haha aja, fick mig iaf att skratta enhel del han oxå=)

Lördag va en riktigt slappardag. Skulle på julmarknad men den va stängd så mös hemma hos mamma me lussebullar. Riktigt goda va dem, passade även på att sno me mig en påse bullar hem hit till tuna, haha. Idag har ja inte heller gjort mkt, vart i stan i Sthlm å shoppat endel, fick me mig en skjorta, några fina tommar å koftor, overknee socks å sånt bra att ha. Träffa Lotta på tåget så fick lite trevligt sällskap hem oxå, skoj skoj.

Nu sitter iaf här en mätt å belåten dam, lite fattigare, lite tröttare men gasnka så glad=)  Glad andra advent alla där ute å hoppas även ni haft en bra helg.

kram på er

Tisdag

En helt vanlig dag i mitt liv, upp vid kl 8, frukost bestående av filmjölk å 2 mackor å ett glas mjölk. PÅ med kläder, stressa stresss, som vanligt. Upptäcker alldeles för sent att jag har brun BH å en vit överdel, som dessutom e skitig, haha, hinner inte byta. På med kappan å springa ner till cykeln, trampa nerför alla abckar å å framme i skolan=) Somnar direkt när jag satt mig å sover större delen av föreläsningen. lagom skoj=( va en intressant föreläsing men mådde inge vidare så va lika bra att gå hem till lunch, käka, å sen sov jag några timmar. Vaknade på rätt sida å sen vart det plugg i flera timmar!! Yes, ni läste rätt, jag satt i nä'stan 3 timmar å pluggade, woohoo!

NU e det kväll iaf, plugget e nerlagt för idag å snart ska ja kolla på Desperate, muma va skoj=)

Ingen bra dag idag

ingen bra dag idag..
Känner mig som den ensamaste på hela jorden. Saknar mamma som aldrig förr, å saknar min knäppa Jonna. Pratade med JOnna nyss å hon skulle skälla ut mig för att ja e dum, haha men så vart de inte.. haha lite skoj måste ja erkänna.
Julen närmar sig å jag känner mig ovanligt nere, ingen att kramas lite extra med, mina allraste kära e inte hära å jag har omtenta att plugga på å sjukt med pms..

Känner mig som den ensamaste av alla nu. ska Gråta en skvätt till å dricka julmust nu å kolla på färjan.