happy fredag

Det börjar bli kväll nu och här hemma e det mys på hög nivå. Pecis ätit middag och nu e jag mätt å belåten, mumma=)
Har även ikväll köpt mig en flaska julmust som ja ska smutta på, drack så mkt must igår kv så va uppe hela natten å kissa.. suck, å samma sak blir de igen, haha=)

jag måste erkänna en sak, har aldrig tyckt om programmet "Ensam mamma söker", men så sitter jag å tittar på de nu å inser att de faktiskt är ganska så roligt ändå. Kul å se folk som mår bra, haha. Bra at det bara är ett program kvar då, sucker jag e!!

Martina kanske kommer ner om et ttag, få se om vi orkar kolla på SATC-filmen eller om vi somnar, återstår att se. Ska ju upp tidigt imorrn, redan halv 9 ska vi va nere på stan för att ta bussen ut på landet. Ingen aning om vart vi ska men de ska bli skoj iaf.

ha det bra alla å trevlig helg=)

Fredag

frdag igen då, veckorna går så himla fort nu, hinner ju inte med allt känner jag. Så mkt som ska hinnas med nu innan jul, fadderutbildning nu i helgen, ska iof bli skoj. Träffa nytt folk och bara mysa, helt alkofritt dessutom, kan behövas då ja inte haft en vit helg sedan midsommar typ. Nästa vecka händer inte mkt, e julsittning på Dekår nästa lördag, ska bli skoj det med=) Massa plugg har jag oxå, en svår jkurs som sagt, jag har dessutom omtenta den 5e December (blää), inge vidare skoj, men shit happens when u party naked. Innan dess e det julmiddag på Lotus för alla MDHare, ska bli skoj skoj=) Å mammi fyller år, ska hinna jobba massa i december, julmiddag me vännerna i Sthlm.. Å sist men inte minst, den 25e November ska jag äntligen ta bort gipset! hur skönt som helst, längtar efter att kunna tvätta mig som en vanlig en, å smörja mig oxå. lite svrt när ja bara har en hand=)

nu ska jag prova mina nya snygga undies som ja köpte på Åhlens idag, julröda å spetsiga, undra om nf får se dem i helgen? Haha, jag vet en som blir glad isf....

Onsdag

Då var det onsdag igen då, halva skolveckan har redan  gått och nu har vi bara skola på fredag. Skönt. Imorrn ska jag ner till skolan fast jag är ledig, tänkte vi skulle plugga lite. Måste erkänna att den kurs vi läser nu verkar vara riktigt intressant, den heter Medicinsk grundkurs och handlar om det mesta som röra människokroppen. allt från nervceller till musklernas uppbyggnad. Det är mkt som ska kunnas men det är samtidigt intressant. Hoppas denna kurs går bättre för mig. Pratade me en lärare oxå å jag behöver inte göra om HELA tentan utan det är bara vissa delar som jag ska göra, verkar som det var en hemtenta dessutom, måste ta reda på det. skulle va skönt att få godkänt på den kursen oxå=)

Ikväll ska ja ner till skolan som vanligt, de e faddermöte, ska bli skoj skoj att va fadder till de nya rookisarna som kommer i januari. jössed va de ska få fira min födelsedag då, haha

Juste, igår lovade jag er en bild på mig i min syrradräkt.. Here u have my friends=)


Bara 6 månader kvar...

         

Satt med mami igår å skulle boka resa till israel igen. kostar bara 3000 kr nu!!! E ju nästan gratis. Blir där i en månad i sommar, under juli månad, ska bli såå skönt at tkomma bort å ha rikt ig semester=) LÄngtar efter min Amit, å papaya Beach of course!

Nu e den hemma

en sån köpte jag nyss på www.howcool.com  En blivande syrra måste ju ha en sån i garderoben=)

Äntligen, efter nästan två månader, har jag fått hem denna finas lilla sak=) Den passar dessutom perfekt på min välsvarvade kropp, haha. Ska bara försöka fixa en snygg kjol att ha under, tyvärr e den ALLDELES för kort, hela mitt snygga ass visas, å de vill vi ju inte...
Återrkommer inoim kort med bider på hela outfiten, ciaoo

Orka bittra människor..

På väg hem till Eskilstuna, skönt.. Har som sagt varit en intensiv helg, dock väldigt rolig. När vi satt på Ikea och åt lunch igår insåg vi hur mycket vi irriterar oss på alla människor. Vi e ju som sagt "dagens ungdomar" som tränger oss i matkön på Ikea samt är busiga och tar läsk fast vi inte betalat för det.  Men orka stå och dividera och bli arg på oss för at vi går före i en helt obefintlig kö! Jag vet, det är inget att bli putt på, men jag (och Andreas å Jonna) e sånna som hakar upp oss på saker å inte ger oss i första stund heller. Vi tar gärna fighten och säger ifrån till de bittra gamlingarna som kallar oss "dagens ungdomar".

Det finns många människor runt om i landet som är bittra, de skulle kanske behöva ha sex lite oftare så de blir lite gladare? Det tåls iaf att tänka på tycker jag. Som idag när jag skulle på bussen på Ekerö. Jag har, som alla vet, en bruten tumme och gipset syns väldigt tydligt.  Jag hade endel packning med mig, en kabinväska, en full Ikea kasse samt en datorväska. Tänkte att jag skulle underlätta för mig själv så jag gick in genom bakdörrarna och fick samtidigt hjälp med kassen av m in snälla mami=) Tro fan inte att busschaffisen (som säkert inte får ngt av sin fru) skäller ut mig och anklagar mig för att tjuvåka! Jag gick ju tom fram till honom för att få biljetten stämplad, men enligt honom så måste jag gå på framtill på bussen..  Jäkla idiot! Å så börjar han fråga vart "kvinnan som hjälpte mig å bussen är", ja sa vänligt men bestämt att jag endast fick hjälp på av mami men han trodde inte på mig för fem öre. Suck va sur å less man blir på sånna "Dagens gamlingar"

När jag skulle av var det dock en mkt trevlig ung man som såg att jag hade det lite besvärligt och han erbjöd sig att hjälpa mig av med mina väskor. Så glad jag blev! Dessutom undrade han om jag behövde hjälp någon annanstans, haha. Snacka om att göra mig glad för resten av kvällen! Fler sånna människor tack, både gamla och unga. För inte sjutton  orkar vi leva i ett samhälle fullt med bittra människor som inte fått sig ngt på sistone.


Måndag

Dålig update? I know.. vad har hänt sen i Onsdags då?
Jo.. Har haft skitont i min tumme, fått ig på en tenta (baajs...) åkt till Stockholm, fått en jättefin klänning av mamma (tror hon tyckt ganska synd om mig för allt), haft middag med Jonna, skedat med Jonna oxå. Haft en så himla rolig utekväll med mina favoriter på Solidaritet, ( Å nee Andreas, jag ska inte röra din bror ngt mera, haha) Haft bortamatch, vart lite bakis... Hmm.. Jo, va en tur i Barkaby å på Ikea igår me Andreas å JOnna oxå, vart lite sakler till min lya, dock hade ja önskat att de kunde blivit mer men inga pengar å ingen bil. Ska försöka muta Emmy ist så vi kan  dra till Ikea i Västerås ist=) det ska nog inte va såå svårt..

Drar hem till Eskilstuna ikväll då, så ska passa åp att bli lite bortskämd av mamma nu..

ha det bra alla å hoppas att ni mår bra,

Btw, de va denna fina klänning jag fick..
Lindex har massa fina klänningar nu, värt att gå in å kika!

Bonde söker fru?

Hallå hallå, hoppas allt e bra med er alla. Sjukan igår då, det gick bra, ingen operation av tummen utan det läker som det ska. Thank Good! Skulle inte palla med en operation nu känner jag, håller redan på att bli tokig på att inte
kunna göra allt ja känner för. Men men, shiy happens when u party naked=)

Annars då? Jo vars, de e sådär. Har ett skitarbete att få klart, hoppas de blir klart imorrn. Sitter med
Sara å skriver, vi ska knäcka! haha, omtenta väntar för min del oxå, mindre skoj. Men pluggar man inte ordentligt så e de omtenta som gäller. Hört ett roligt citat från ngn; Det finns omtentor men inga omfester. Haha, bra sagt=)

Nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru, lite lagom spännande. Blir så sugen på att ha ngn att ligga och
mysa med nu. Inte alls avis på alla kompisar som har flickvänner/pojkvänner...
Peter, gaybonden, e ganska så söt, synd bara att jag inte e man, had vde vart så kanske ja haft en chans på honom, haha.  Att jag alltid ska tycka om karlar som e lagda åt andra hållet då, hmm.. Dags att ändra på det.
Ska glutta vidare på bönderna nu å drömma mig bort till sommaren å heta stränder me en het man=)Måndag

En helg fylld med festligheter och mkt fina pojkar=)  så kan man sammanfatta denna helg. I lördags hade  ja fest här i huset, nåra vänner från Sthlm kom hit oxå, skoj skoj. trist bara att de blir mörkt så fort så han inte visa de så mkt av stan. Men anna å jonna fick se coop iaf, haha

Kvällen va mkt lyckad, massa folk, från alla möjliga städer. Sthlm, Västerås, katrineholm mm. Å sicken rolig kväll det var, har nog aldrig haft så många snygga grabbs i min lägenhet som ja hade den kvällen! haha Det va endel naket som ja tyvärr missade, ngn strippade, en annan visade upp sitt fina ass, en tredje sprang halvnaken runt huset, haha:.E d fest på 46an akn ALLT hända, å de gjorde de verkligen!

Ikväll då, joo, längtar till imorrn. ska på återbesök, röntga tummen å så hur den mår, om de behövs en operation eller inte. Hoppas inte, e såå segt att ha gips å inte kunna göra allt.. men men..

Annars e ja sjukt sugen på mys (ett av mina vanligaste ord enl. Mickis), men den ja vill mysa med e i en annan stad i ett annatr land, crap! Får väntra några dagar tills han e tebax...

Nu ska ja tycka lite synd om mig sj, å sen e det ju Färjan för hela slanten. Tydligen ett avsnitt om att ragga, hur man gör osv. Kan ju jag behöva=) haha

Dekår-fredag

Fredag idag, jippi=) har inte gjort ngt spec idag heller. Hade satt klockan på nio men kom inte upp föränns vid elva, kan man va mer seg? haha sen ner på stan å träffa Mirja (ovanligt??) haha, vi bor väl snart ihop, inte helt omäjligt. Pratade lite löst om att vi borde fixa en stoor lägenhet å dela på ist för att ha varsin liten studentlya. Å alltid sällskap, kan de bli bättre? haha Men men, får se hur de går me de..
 
Jobbat på Dekår ikväll å det va la trevligt, första kvällen där, så de va lite nervöst men allt gick bra. UNdrade innan hur ja skulle kunna jobba i kök/bar med en bruten tumme, men det gick prima. Alla hjälpte mig så de rullade på bra. Hemma nu, ser fram emot imorgon då de kommer kalasfolk från Storstan, å min vinterjacka kommer äntligen hit (hoppas jag...)

Dags att borsta tänderna nu å krypa ner i sängen så ja blir pigg å kry för morgondagen, bara hoppas att ja inte behöver smärtstillande.. Smärtis=nada alkohol

Tvätt-torsdag

Inte många knop gjorda idag. vart nere på stan med Mirja som vanligt, tror inte vi e bra för varandra, blir bars å mkt shopping då=) Köpte en söt liten sak i en second hand affär. De e en grej som man häner runt halsen å så stoppar man händerna i den ( Carrie har en sån i sista avsnittet av SATC när hon e i paris..) ska se om ja hittar en bild på en sn, vet inte ens va de heter. en handvärmare för fint folk kanske? haha

vart lite på Dekår oxå, skönt att inte bara sitta hemma hela dagen, har ju tvätt ikväll så e rätt låst. inge skoj, men får se om man får lite sällskap som kan liva upp kvällen en aning=) U never know...

Jobb imorrn kväll på Dekår oxå, ska bli skoj att jobba lite känner jag, få se hur de går med bara en hand, men de löser sig nog. Vi e en extra bakom disken å vi e grymma syrror så klart att vi klarar de.

åå snart e de lördag å då e de fest här i huset, ska bli skoj skoj. Hoppas de inte blir för stökigt  bara, orkar inte med att städa länge på söndag...

Happy onsdag

förmiddagen var som sagt ganska neråt föt min del, vaknade av att Mr T ringde mig, tack=) Nee då, ingen fara, alltid skoj att höra rösten när man e nyvaken å förvirrad, haha. Sen fällde jag ganska många tårar pga smärta/biverkningar från medicinen, blä! Men, skola å roliga vänner gjorde mig mkt gladare. försökte mig tom på att skala potatis på kvällen, haha, de gick mindre bra=(

En till bra sak ikväll, fick mig ett kvällsbesök, lite massage å lite mys=) Tack G, de va behövligt. Fick ett bra  slut på denna eländiga dag=)

dags att sova nu, ha det så bra alla vänner. kram


längtan & saknad

Ligger i sängen å kollar på SATC, e de näst sista avsnittet när Miranda, Charlotte och Samantha sitter å fikar med Big.. När han bestämmer sig för att åka till Paris och hämta hem Carrie. Så vackert med kärlek, vänner som bryr sig om en och finns till, även om man inte bor i samma stad eller land. Såhär med en bruten tumme å massa smärta känner jag  mig ganska ensam, får mig att fundera på va sjutton jag gör här i etuna, fast å andra sidan e det bara en timme till sthlm så jag ska inte gnälla.

Blir alltid så sentimental när ja kollar de sista avnitten av SATC, å inte blir de bättre av att ja har pms å en jäkla bruten tumme som värker.

Ngt som piggar upp mig  är att se Smith i bar överkropp, haha, Han e ju sjukt het och en s ån snäll å underbar man skulle jag behöva nu. kan ju inte göra ngt själv, allt e så svårt me bara en hand. kan knappt hyvla osten sj!

Ska kolla klart på de sista avsnittet nu, när Big hämtar hem sin stora kärlek Carrie.. I looove it!!


Dag två

dag två med gips alltså, bara 28 dagar kvar, eller ngt sådant.. Håller inte räkningen så bra men de på ort.mot gör de tack o lov. Var på Föreläsning i Västerås idag, inte så givande förmin del. d pratad bla om att man kan sjunga när man har hand om dementa, de va inte direkt ngn nyhet för min del, har jobbat med dementa till o från i cirka 3 år så måste eerkänna att ja har någorlunda bra koll påt=)

Annars då? Seg dag, fick ett smärtgenombrott i skolan, mindre skoj. Hade ingen smärtis eftersom när ja satt på akuten igår tyckte jag inte att det behövdes. Ja e ju en amazonkvina som klarar allt, inklusive lite smärta i en bruten tumme.. men icke sa nicke, bara att ringa till sjukan å be de skriva ut ngt smaskigt att knapra på. Ner till apoteket å hem igen. Så, det blir ingen dricka för mig i helgen, e totalt förbjudet när jag äter dessa piller.. men men, jag kan ha skoj ändå på festen. får dricka massa alkofria drinkar ist.

Nu skaj ag tycka lite synd om mig själv, ta ett gäng smärtis, jag VASar afktiskt runt 4-5 nu, haha, åp sen ska jag försöka
bädda ner mig i soffan å kolla påDesperate som börjar om en stund.

trevlig kväll alla

Sjukan...

suttit på sjukan hela dagen... Tummen e bruten å jag har gips nu som ska sitta på i 4 veckor...
kanske operation, få se va som händer, doktorn skulle återkomma imorgon..
jätteskoj, verkligen!!! Jäkla klant ja e på fyllan!!!


halloween

hallå hallå, hoppas allt e bra med er alla där ute, med mig e det prima ballerina.
Håller på att göra mig i ordning nu för fullt, ska snart upp till Martina å smaska  middag med henne å andra flickor=) Ska bli skoj skoj,. sen rullar vi iväg till vakteln, å hoppas det inte blir så som det vart senast jag å Martina föra, haha vi vart fulla som kastruller å va hemma innan elva! Moa kasnke håller koll på oss denna gång, eller så dricker vi helt enkelt inte spetsat Sangria=) det e mumma men ack så farligt! Fick tips om en drink, Absolute päron, färsk limesaft, sprite och så melonsaft.. men vart sjutton hittar man melonsaft?? Inte på Ica Nyfors iaf.. fick bli en annan saft men groggen e mumma ändå. Sista sminket ska på nu å sen e det festa hela natten som gäller!!

ha en trevlig Halloween alla, å Tove, krya på din fot nu=)