En vecka kvar...

Då var det bara envecka kvar tills jag e tebax i Tuna igen då, haha. Måste  nog erkänna att det e första gången som jag räknar ner dagarna för att åka tillbaka igen. Kan ju bero på en viss person kanske=) Ska bli mys det.

Nu e jag äntligen klar med veckans skolarbete å det betyder att jag får ha helg imorrn. Det blir först jobb till fyra å sen träffa Carrooow för lite shopping. Måste ha nya strumpbyxor och ska försöka hitta en tunika på gina. Ska även va duktig och försöka minnas att ja måste köpa kurslitteratur. som sagt, missar hela nästa vecka å börjar en ny kurs så kan va bra att hålla sig update med vad vi läser å lär oss.

Snart dags att sova oxå, ska ju ändå upp vid halv fem, haha, Måste erkänna att jag fixar det rätt så bra att gå upp tidigt. Kanske skulle bli bonde ist?

God morgon

Dåå va antebax på jobbet igen då, härligt härligt. jag börjar nog vänja mig så smått med att gå upp innan fem på morgonen, segt men det funkar. Får se det som så att så snart ja jobbat desa dagar får jag komma hem till Mr X å ha en riktigt mysig fredag/helg tillsammans. Står i köket idag då, de e rätt så trevligt, kannästan mingla lite på avdelningen då, samt att jag e som en "springflicka" som är å hämtar saker på andra sidan sjukhuset. Kan va allt från att hämta en säng, till att lämna en patient. Skoj e det iaf och jag tror jag hitat rätt nu, hoppas det iaf=)

Em då, jo jag ska fixa och dona med lite saker, sen hem å göra klart et sista på mina inlämmningsuppgifter så jag kan posta allting imorrn. Å imorrn, ja då ska jag på dejt med Carro minsann, få sae vad det blir för smarrig mat. Hon e ju så duktig på att svänga ihop ngt gott så tvivlar inte ensekund på att det blir en delikat middag med gott å dricka till.

Nu skaj ag återgå till jobbet, sitter i receptionen nu å byter av Emma, stackarn måste ju få i sig lite frulle oxå, hon äter ju ändå för två personer nu=)

jobbig onsdag

kan man säga att ja haft, fast ändå inte. Första dagen på jobbet, å det är alltid lika skoj att få vara en del av 24an. Gillar cheferna, iaf de på avdelningen, haha de andra ser jag knappt. Personalen e så härlig å åldersskillnaderna oss emellan märks inte för fem öre. Hursom så gick det bra idag, några dagar kvar å sen e jag lite rikare=)

Annars då? Joo, e lite obbigt nu de hära. Massa nya känslor som bubblar upp inom mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Maten går knappt ner när de väl e dags för käk, känner mig ännu mer konstig å flummig å vet inte vart jag ska ta vägen. Vill så mkt men man kan inte alltid göra det man sj vill, allt kanske inte är så passande heller. Som sagt, mkt känslor nu, vill ju bara helst av allt få ha Dig här hos mig nu. Kyssa dig i nacken och spoona med dig=)

Aja, inte haka upp sig för mkt på det nu... Pluggandet med hemtentan går frammåt, forfarande mindre skoj men imorrn SKA det  va klart. ska skicka in den till läraren då och så ska jag skicka in en annan uppgigt som jag pysslat med nu i veckan. Fy va ja inte e sugen på att plugga just nu, kanske skulle bli hemmafru ist? haha Skulle ju passa mig perfekt. sova till tio, städa lite, handla, laga massa god mat till den som nu vill ha mg, haha. Kanske ett blivande yrke? hihi

Jobb och åter jobb

Vaknade tidigt imorse, kl 5 av att det var dags att gå upp och jobba, lagom skoj nu  när ma ne student å nästan alltid har sovmorgon.. men men, två veckors jobb ger bra med cash, får se de tså ist=)
När jakollade på mobilen hade jag fått ett sånt gulligt sms av Mr X! Du gör mig så glad i hela kroppen när jag tänker på dig och läser alla fina ord som d uskickar till mig=) Känns som det blir bra de hära, haha

Skriver lite mer ikv ist, dags att återgå till jobbet och rädda lite liv nu.. Eller inte, e inte så många som e så dåliga idag, mest byta förband och bädda sängar som gäller dagen till ära, haha

Ciaoo

Natti natt

Nu e äntligen denna dag över. mkt plugg har det blivit, joo då, lite har jag kunnat koncentrera mig på MRSA, Calicivirus och Vattkoppor, haha. Får se vilken kvalite de e på texten bara. Hälften av hemtentan e gjord, resten fixar jag nu i veckan, 2 frågor om dagen å jag e lätt klar innan fredag (hoppas jag iaf). Vill ha lelg å umgås med tjejerna här hemma, ses ju alldeles för sällan så vore skoj att hitta på ngt. En fika e iaf prel inbokad, få se om de kan bli en middag oxå=)

 Pratat me Mr X under kvällen å inser att han faktiskt oxå har fjärilar i magen å inte kan koncentrera sig i skolan, haha. Vet att du läser detta så bli glad nu=) Tur att jag inte har skola nu då utan bara ska jobba som en tok i 9 dagar. å sen e ja tebax i Tuna för en rolig helg.

nee, dags att sussa nu så ja kan och orkar rädda liv imorgon

Natti natti

Pluggdag

Såhär bra gåre för mig när jag sitter och pluggar nu, har fått endel gjort men mycket återstår.






Som sagt, inte det lättaste att plugga seriöst när man har mkt annat skoj att tänka på.. men det går frammåt, det går=)










Tisdag

så tråkigt  att komma på en bra rubrik här ibl, känns som man har lagom idé torka, puh=(
Natten har la vart okej, inge vidare skoj att sova själv när man haft sällskap hela helgen, men men, bara att vänja sig, ska ju va i sthlm i 9 dagar till så.. Mkt jobb å mkt stress, förhoppningsvis får jag ngt annat att tänka på än Dig.

Nu stundar en hemtenta i Mikrobiologi, visst låter det spännande? haha Hoppas på att få klart så mycket som möjligt idag så jag e ledig resten av vecken, har ju som sagt fullbokat med jobb så.. Bara att bita ihop å få klart tentan, blää!

INser oxå att sen jag flyttade från Ekerö så har jag inte tagit en enda promenad här, å det va ju de enda jag gjorde när jag bodde på ön, haha. läser att de har byggt om så mkt så måste ta mig i kragen å försöka komma ut på en promenix under dagen, måste ju utforska ön lite grann=)

Ha en bra dag alla vänner, <3

Mianmys

Då var man i Stockhom nu igen då, detta med blandade känslor. Å ena sidan e det skönt att vara hemma hos mamma och bli lite ompysslad å jobba å tjäna pengar, å andra sidan vill jag vara kvar i Tuna å plugga å mysa med Mr X. 
har vart hemma hos Mian nu på em å käkat lunch oxå, den galna kvinnan drar ju till NZ på onsdag, vill oxå åka bort. Får la nöja mig med en Paris-resa senare i vår.  Låg i sängen å kollada massa konstiga kort från året som gått, haha mkt skoj har man hunnit med måste jag erkänna. Mkt som har hänt på ett år oxå, bra OCH dåliga saker.

Ikv blire inte heller många knop, ska väl kolla på Tv, slappa och bli bortskämd. Vila upp mig så jag kan skriva klart min hemtenta som ska in senare i veckan. Ska försöka sysselsätta mig så gott det går så jag har annat att tänka på än Mr X... Tankarna bara snurrar runt som i en jäkla torktumlare och jag vet varken ut eller in just nu, haha, men jag mår bra, jag är glad och det är det viktigaste. jag ska nu försöka leva i nuet och inte skena iväg i mina tankar, så som jag lätt gör, haha jag e en sån sucker för att drömma mig bort å filosofiera, =)

Måndag

Just another day, men såå underbar=)
Helgenhar spenderats i festligheternas tecken, Innovarefest som va sådär lagom skoj, å på lördagen bjöds det på en mumsig  middag hos Mr X å sedan gick vi över till min underbara Rookie Emma å hennes Micke. Haha Kvällen va asrolig, mkt roligt folk, roliga sexskämt osv. När vi fyllt upp våra kroppar me lite alkohol gick vi vidare till mirja å Viktor.
Ännu ett härligt par å trevliga människor. Hade en riktigt rolig kväll med vännerna och Mr X.
Hela söndagen spenderades i sängen med massa mys, å så härligt att bara ligga  å slappa å inte tänka på skola och alla måsten. En riktigt toppenhelg har jag haft och jag mår bra nu, riktigt bra ska du veta.
 Tänk va en tagg på fyllan kan leda till, haha

lördag

Nu så e det lördag på riktigt, en riktigt bra lördaqg måste jag erkänna. Även om huvudet känns lite tungt, magen mår inge bra efter rödvin å kroppen e allmänt uttorkad så e jag glad. Haha, de ni! Inte ofta man e det på lördagar juh..
Igår käkade vi middag här hemma å hade de skoj skoj innan vi gick vidare till Moa å drack lite mer å snackade skit. moa e en sån härlig tjej som mig, hon bjuder på sig sj så himla mkt å e alltid så härlig, fler sånna vänner tack! Vidare till en Innovarefest som va helt okej, inte så bra drag som det e p mina fester men det dög. Mirja, hennes karl å en Dick va där oxå, jordens härligaste killar, haha, hade så skoj åt dem, haha.
natten spenderades inte ensam heller, va så himla mys å det kändes så himla naturligt å bra. Får se vad det blir av det=) 
Ikv blire kalas kalas ska till Emma å föra lite innan vi drar vidare till Mirja, ska bli så skoj att festa med lite andra människor än vad jag brukar göra. annars så e det ju alltid samma gamla gäng som kalasar, men nu så, nu ska jag ha det skoj å mys ikv, så det så!

Btw, förlåt Mian att jag inte kan komma å kalasa med dig idag men har inte hunnit klar med allt skolarbete tyvärr.. Vi får synas på mån lr tisdag innandu åker till NZ!! hoppas ni har det så skoj ikv utan mig, hihi

Så alla vänner, hoppas ni e lika glada som mig idag, å hoppas ni får en riktigt fab kväll, för det ska jag ha=)
 

Lill lördag

Onsdag idag. Ensamer i soffan med mörk choklad å ett glas vatten, mumma. Sitter med datorn i knät som vanligt å stirrar mig blind på FB å msn, spännande serrni=) E apsur på Emmy nu oxå, hon har chansen me *piiip* å hon bangar!!! Tänka på stackars mig som inte ens har en chans me ngn just nu, haha,.. dumma oförskäömde unge!!!

Skulle göra va som för att ha en myskväll med ngn, gärna en mysman oxå som kan massera min onda nacke å rygg. Ngn som känner sig frivillig att komma hit ikväll?? NGN!?!?!?!?
haha

For your information...

så satt kläderna som ett smäck! Har nog aldrig vart med om att kläder ja beställt från katalog suttit så bra, vad glad jag blev=) dert enda som jag skickar tebax e ett par ballerinaskor i turkose, inte riktigt så sköna som jag hoppats på. Men klänningen, toppen, byxkorna, koftan å skärpet å glasögona, mmmmm så jag vill ha vår å sommar nu å va den hetaste av alla=) haha Man kan ju alltid önska sig det iaf.

Något jag lärt mig under åren e att har man sjukt med bra utsrålning, vilket jag vet att jag har, så blir man mkt snyggare. Sen att jag inte e en size zero skiter jag i. Jag mår bra å känner mig snyggare än någonsin, det är det viktigaste, visst skulle det va okej att gå ner några kilon, men det får komma som det kommer. Okrar inte med att stressa fram å tebax till gymmet, som dessutom alltid e överfullt. Orka diethysteri som många kända bloggerskor skriver om dagarna i enda. Lev ett "normalt" liv å ät å njut ist för att ränna på gym hela dagarna å ständigt tänka på va nui äter. Va e de för livskvalité att inte kunna avnjuta en god måltid? Nee tack, inget för mig. Då e ja hellre glad OCH rund, för jag kan iaf njuta av en god måltid utan att stoppa fingrarna i halsen å springa på gym direkt efter/innan maten.

Nya kläder

Som alla vet är jag en liten shoppaholic när jag väl har pengar och möjlighet att shoppa. För ngn vecka sedan skulle jag plugga till alla tentor men "råkade" klicka hem lite kläder från H&M´s vårkollektion, och idag har de äntligen kommit! Ska ta och npallra mig ner till ICA snart så jag kan få prova allting, hoppas, hoppas att det passar. En sak e säkert, å det e att solglajjorna passar, haha, resten kan jag bara hålla  tummarna för. Måste enr till Åhlens oxå och byta ett våffeljärn som ja fått av mamma i julklapp, igår orse när ja skulle göra toast gick hela skiten sönder, lagom skoj..
Å sen, sen bär det av till Västerås för lite shopping å mys md Emmy. Vi ska käka på Jensens Böfhouse, å jag har lovart henne att vi ska käka dessert oxå, haha, toka hon e=)
Nee, dags att klä på sig nu så jag hinner med allt som ska göras idag,hörs senare å visar kanske lite bilder när alla kläder e hemma.

Ha en underbar dag alla, kram

Söndag

Sådära, nu e denna vecka slut. Skönt måste jag erkänna, men samtidigt lite tråkigt. Har som sagt vart fadder nu i en  vecka å har haft så himlans skoj nästan hela tiden, visst har det vart kämpigt men man e bara människa så bara att bita ihop. Har träffat massa nya vänner, roligt partyfolk å härliga rookisar, hoppas vi kommer ses massa under våren å bara ha tokskoj!

Det har då inte vart många knop idag, som det brukar va på söndagar. Har haft tvättstuga nu på kvällen och jag har gjort det klassiska misstaget att stoppa en tvätt men glömma att stätta på maskinen, haha. suck, hade asmkt att tvätta så får ta å boka en tid till iorrn igen. Typiskt mig att göra de, haha

Annars då? Jo imorrn blir en skojig dag. Ska till Västerås å träffa Emmy, vi ska nog hinna med lite shopping innan det blir dags att slå sig ner på Jensens Böfhouse för att svulla massa god  mat. Mmmm, bara längtar efter en god köttbit, va inte dirket igår jag åt en stek=)

Dags at gå å hämta sista tvätten nu innan dörren stängs för kvällen. får försöka hänga upp allr här hemma i min stoora paradvåning..

Grattis till mig själv

Idag blir jag gammal, fyller hela 23 år nu. haha, Dagen kunde börjat bättre, tappade nämligen bort mina hemnycklar inatt. Inte va ja fuller heller så jag kan skylla på de... Många turer med påolisen, försäkringsbolag, mamma, bostadsbolaget osv.. Säg ngn jag inte pratat med idag, tror tom att jag pratat med posten i Väserås! haha

Aja, inte hänga läpp över det nu, kvällen igår var mkt lyckad, mina fina rookisar fick upp mig på scen ochg hela Dekår sjöng för mig, kände mig så himla glader. fick massa kramar och, jippie=)

Händer idag då? Sitter i skolan nu, har lyckats tigga till mig lite mat av vännerna och snart så kommer K.fast och byter mitt lås. kostar "bara" 1300 kronor, kunde ju vart värre,. Ska genast ta mig en lååång varm dusch, känner mig lagom fräsch å äcklig nu)  å sen ska jag baka en tårta å fixa groggvirke. Fyller man år så ska det ju firas=) haha

Som sagt, alla vänner, ha en bra dag å hoppas ni inte tappat bort ngt viktigt!!

Rödvin, stark mat å Lotta <3Nathalie

Då var båda tentor avklarade, får se hur resultatet blir. Jag har ju som sagt ett nickname i klassen "om-omtentan" haha så vi får se...

Sitter på Valfisken me Lotta nu å dricker rödtjut, mumma! Käkat mat från Spicy Hot, var sjuukt starkt så de sluta me att vi satt å grät å sprang runt som tokar i köket... brände i öronen oxå, haha illa illa. Få se hur kvällen slutar, eller börjar om man å vill. Kvällen e ung, likaså vi=) Lotta vill ha mr X, jag vill ha Mr Z... haha men båda finns i på annan ort så de får bli mys me dem en annan gång. Får väl hålla oss till varandra eller våra nya vänner, killarna från Holland. Två muppar som dock verkar trevliga men inte riktigt vet va dem gör i Sverige, eller hur en dammsugare fungerar. Haha Inga prolem att rensa dammsugaren hade de, dra bort dammtussar verkar de kunna!

Soo long suckers, dags att dricka mer rödtjut nue

Yippie Kayeey Mother fucker!!!

Lotta <3 Nathalie Haha

Tenta nr 1

Såå, inte kunnat sova många timmar inatt. Gick å la mig runt elva men tror inte ja somna förän vid ett. Lagom pigg nu oxå, verkligen kul. Sla som sagt skriva tenta nr 1 nu, håll alla tummar å tår för att jag ska få godkänt nu!! Orkar verkligen inte dra ut på de här längre!!!!

 

Sista rycket nue

egentligen har jag inte tid att skriva ngt här, men måste ju få ha en liten paus fråna llt pluggande.. Blir tokig snart! Det känns inte som det e mkt osm går in i skallen nu heller, lagom  mkt mos där inne nu.. Men men.. Har ju som sagt två tentor imorrn, om-omtentan å sen den riktiga Medicintentran, jippi kayeeey mother *piiiiip*
Har svullat i mörk choklad ikv, tycker att jag e värd det när jag pluggat ovanligt mkt. Det e mkt för att vara jag...
 
Har pluggat å pluggat å vete fan hur detta ska gå, hoppas verkligen på ett Godkänt bara, så mkt mer än så behöver jag inte! Jag ska verkligen förrsöka att börja plugga tidigare till nästa tenta, jag vet att jag sagt det typ 20 ggr å inte fan gör jag det.. Men nu känns det verkligen som så, att jag borde görat.. Annars lär jag inte bli ngn SSK.

vad har helgen att juda på då? Inte mkt skoj.. faddergrejj på lördag i västerås, alltid skoj att åka bort med buss å att de e gratis dessutom tackar man inte nej till.. på lördag ska min andra halva ha avskedsdrink/utgång i Sthlm. hon åker som sagt till Paris men tyvärr kan jag inte joina henne under kvällen. Känns tråkigt men skolan går före, tyvärr...

Ikv e det som sagt tentaplugg som gäller... helst av allt skulle jag vilja ligga nerbäddad i ngns säng å mysa nu å slippa tänka på tentor hit å dit.. men icke sa nicke! Först måste man ju ha ngn att ligg aå mysa med oxå, kan ju va en bra grej, haha. får nog ta å kidnappa emmy imorrn, hon kommer hit innan tentan för att käka lunch så kan nog slänga ner henne i sängen å kramas lite. Tror inte hon tackar nej till det heller om ja känner henne rätt=) *asg*

Nee, slut med pluggpaus nu, dags at tragla vidare med pluggandet nu å bara för mig att hålla tummarna att jag klarar det denna gång!!

Duktig flicka

Mm, de har jag vart idag. Suttit i skolan från halv tio till fem å tokpluggat. Känns som att jag lyckasmfå in lite saker i skallen nu, tyvärr alldeles för sent dock.. men men, finns ju en liten chans att man kan få godkänt så lika bra att ta den=)
När ja kom hem så vart det att snabbt byta om till mer slappkläder å sen ta en promenad till Tuna Park för att handlar lite frukt å mörk choklad. Egentligen skulle jag ah en termometer men de e wå himlans dyra så sket i den... Promenera hem, va väl ca 5 km, helt okej tycker jag... Upp till Mart för lite skitsnack,, åååh så ja älskar deras korre, mkt mysigare än i min.. men men, ska nog se till att de blir fint här oxå, haha..
Å nu sitter jag i soffan, m'ätt efter middagen å 2 kiwi.. lite mörk choklad ligger framför mig att avnjutas.. å guud så mumma! Mkt godare än vanlig.. förstår varför BB käkar de ofta, haha...
Skola imorrn då, lagom upphetsande.. men som sagt,m ja e en duktig flicka nu... Ciaoo alla

tentaplugg...

jupp, det e sant det ni läser, jag, Nahalie, har faktiskt suttit å pluggat idag. Tror minsann att Anna-Lotta å Stina har en bra inverkan på mig för jag sitter verkligen å pluggar å gör det jag ska. Detta e t vå härligt underbara töser som jag kommmer att hålla hårt om, de e så goa å härliga, man kan skratta me dem, gråta me dem (inte hänt än.) å tokfesta med dem. E så himlans skoj. Å plugga, jaaa, dem får mig på andra tankar å verkligen hjälper mig. Eller vi hjälper nog varandra tror jag..

Tosdag idag då.. hmm, ikv händer då inte mkt. har precis ätit middag, vart riktigt mumma. Stekte upp kycklingfilé i bitar, salt, peppar å me curry. Sen tog ja ur de ur pannan å stekta färska champisar me vitlök, mumma=) Ner me kycklingen igen, vände ner en burk creme fraiche paprika/chili, å en  vanlig en.. mumma!! Lite pasta å broccoli till oxå, en snabb å smarrig middag, inte alltför dyr heller. Bra för studenter=)

Ska försöka plugga lite till ikv, iaf kolla igenom gamla tentor å försöka förstå mig på dem.. blää så svårt det ska bli att bli syrra då! Sen ska jag dröma om min sommar.. mm, bara längtar nu!!!

Internetshopping

de måste va de bästa som finns. mitt bland allt pluggande (host) så e det så enkelt att klicka hem lite roliga saker. Igår vart det Desperateboxen, säsong 4, å så endel klädee från H&M. Deras nya vår/sommarkollektion har kommit och det gäller att va snabb för att få det man vill ha. Det b lev iaf ett par bruna glajjor, turkosa ballerinas, svarta byxor, hallonröd cardigan, en kittfärgad klänning. å med ett brunt skärp till (som ja oxå köpte) så blir det såå snygt! tänk er, en kittfärgad klänning me skärp i midian, slarvigt hår, å stora goggles, mmm.. Jag längtar redan tills man får ha dessa fina kläder! kan lägga upp lite pics så ni får se va det blev denna
gång=)


            



1. Den svarta byxan e ju snygg till allting (om den nu passar på min kropp) haha
2. Där ser ni klänningen med skärpet å goggles till, hett, riktigt hett. e det lite kyligare kan man alltid ha ett par leggings under=)
3. En mysig kofta att ha på sena sommarkvällar. Färgen e så fin, passar till min fina bränna som jag självklart kommer att ha efter en månad i Israel och en vecka med Emmy nånstans (hoppas)
4. Sköna vardagsskor att ha till det mesta, passar iof att ha när man går ut oxå, på sommarna passar de mesta me ballerinas. Även dessa en sjysst färg som gör brunbrända ben ännu snyggare!
5. En vanlig enkel topp. fin den med å enkel.

Sådära, det var det jag shoppat för denna gång, lite lyx måste man väl få leva som student? Speciellt om man har jobbat hela jul och nyår, då tycker jag att man har gjort sig förtjänt av det=)

Back in Tuna

Sitter i min soffa igen i min egna lya, så mysigt det e hära, älskar min egna lgh! Liten men underbart mysig, love it. Bara en mysig man att ha i soffan, sen e det klart här, hihi


Trött, ont i huvvet, lite ensam, hungrig....

å myssugen som in i helvete nu!!! Varför ska allt va så jäkla komplicerat för? haha men som sagt, jag överlever, har gjort det förr å kan görat nu med=)

sandlådor

Allting va så bra mkt lättare när man va tre år å satt i sandlådan å käka sand. Funderar på att gå tillbaka till den tiden å slippa alla problem med saker hit å dit. Visst vore de ändå rätt soft att alltid ha maten klar, å alltid kunna leka å ha kul med sina vänner, skrika så fort man e trött/hungrig å så får man sova/mat.. åå va det låter najs!
Å "killpropblem" ska vi inte ens atla om, då frågade man chans på varandra, å sen va det inget mer med den saken. INga ovänner hit å dit för att man vart med fel person, alla va lika glada ändå=)

nu ska jag iaf sova å sluta filisofiera..

BTW, läste att det e 16 minus i tuna på måndag fm.. lockande att gå ut då va? Nooo, vill mkt hellre ligga hemma å mysa då,.. men men, kan inte alltid få som ja vill så..

Ntt år, nytt liv

Jaaahaa, då var man uppe med tuppen igen. Kom hem kl 8 imorse å sov några timmar på fm, orkade inte sova bort hela dagen, känns lite meningslöst. Mkt händer nue, mina favoriter drar utomlands, jättelänge! Men bra att de e billigt att åka till Paris å prag, blir endel turer dit i vinter å vår=)
Gårdagen började på jobbet, (jippi) sen knata ja hem till Andreas för att göra mig finare,härligt folk där. Massa dricka å roligt folk, laddat för en bra kväll. Kvällen blev mkt lyckad, inte riktigt som jag ville men det e inget ja kan göra åt saken. hade så himlans skoj å de kanske va lite onödigt att åka vidare på en annan fest kl 3 på natten, hade ju lioka gärna kunnat stanna jue.. men men, va helt ok på fest nr 2. Lite segt men okej. Orka med folk som e så jäkla glappköftade på fyllan bara, ne ja menar inte mig sj denna gång, haha....

En sak, varför vill ja alltid ha det som ja inte kan få??

Kan ja inte vara lite snäll mot mig sj nångång??

Tydligen inte...