ETT NYTT FÖRSÖK IGEN..

De va ett evigt tjötande på er där hemma, om att jag ska blogga=) haha
Jag förstår er, det är inte lätt att hålla reda på mig och mitt liv här i Eskilstuna, det är knappt att jag sj gör det.
Vad har hänt sen sist då?
Joo, sen jag träffa P har mina betyg gått spikrakt uppåt, helt plötsligt får jag VG på hemtentor och som slutbetyg på kurser, jag får G på salstentor, på första försöket! Inte ofta de hänt mig ska jag meddela. Jag har även hunnit med att bli riktigt riktigt kär=)
Mkt nytt som händer nu tjejer, det kan jag lova er, vissa blir nog lite förvånade men samtidigt glada över mina beslut. Nyfikna nu? haha

Sommarlov har jag oxå, ska dock dra till Storstan imorrn bitti, riktigt tidigt. Blir mys med mamma, lek med Jonna, fotboll på Råsunda (tack Jonna!) och sen ska jag jobba natt hela helgen. Lagom spännande. Fast vet att jag behöver jobba, behöver lite cash så de får bli så. På måndag morgon bär det av hem till Eskilstuna igen, några timmars sömn å sen brummar vi till Sala för att umgås med svärfar (läskigt de låter) och fika massa med Moa och KnullOlle, haha!

Israel om en månad bli det oxå, sol, kall öl, Amit &co, stränder, sand mellan tårna, kan de bli bättre? Klart de kan, vore riktigt  najs om P  hade följt med. E ju ändå enhel månad ja ska va där. men vet att han klarar sig. Det kommer massa nya uppdateringar för Apples iPhone så han har att göra medan ja e borta.

Hmm, mer då, finns så mkt att skriva så jag tror jag stoppar här, låter er smälta allting och fortsätter en annan dag.

Nu ska jag iaf sova för ska med 6-tåget till Sthlm imorrn bitti..
God natt alla kära vänner