Hjälp, jag e en tjuv!!!

På väg hem från stan idag såg jag en blå sak i diket bredvid busshållplatsen. Det var precis det jag trodde att de var, en blå pulka!!! Sprang fort av bussen å över gatan, roffade åt mig pulkan å knatade lungt därifrån, hem till Lars. tro inte att jag nöjde mig med det, nee då... När ja gick över skolgårdden råkade jag få syn på en röd pulka, alldeles fin å så. Fan, ja råkade visst låna den också på obestämd tid.. Suck, dumma mig!!! Men men, vi ska bara åka lite pulka ikväll å i helgen, kanske på fyllan imorrn också när vi koommer hem imorrn natt..

Å inte e dden nån som saknar en pulka man lånat från ett fritids/skola, de finns ju minst 58 pulkor till att åka på... Hoppas det iaf!!

Va som sagt i stan idag, träffade mamma för första gången sen söndags, men men.. vi skulle iaf kolla på en ny å fin david stjärna till mig. Har hittat en jättefin i vit guld med brillianter och 6 diamanter!! E såå glad, nu ska jag bara tänka lite på saken, om det verkligen e en sådan jag vill ha, sen ska vi tebax till juveleraren, göra lite skisser osv å sen e beställningen ivägskickad!! Borde nog få den lagom til våren..

Endast det vackraste duger för mig, därför har jag Dig Lars!!!

plugg, myspys, och snölekar

Idag är det måndag igen, en heel vecka har gått sedan jag fyllde år och jag måste erkänna att jag inte alls känner mig som 21. Suck å stön, men en bra sak har jag gjort och det är att börja pensionsspara! HAha, vuxenpoäng eller vad!?!?

Under veckan som gick har jag inte gjort så mkt, legat hemma med Lars å slappat såklart, kollat på några avsnitt av 7de himlen och en lunch med Caroline och Phian har hunnits med. Annars har jag jobbat hela helgen, varit på Pontus och druckit massa goda, billiga drinkar mm. Kan verkligen rekkommendera amaretto sour, den e ju såå god!! Som gjutet för kistan helt enkelt, lalala

Idag har ja suttit med ett psykiatriarbete som egentligen skulle lämnats in i fredags, jag e inte så värst motiverad när det gäller skolan just nu så det tar lite tid innan ja lämnar in saker å ting.. suck, men nån gång ska ja väll ta mig i kragen å lämna in ett arbete i tid. Senare idag ska ja försöka lura ut Lars i snön för lite luk och skoj, sedan väntar ett värmande skumbad me mitt nya badskum som ja fick av syrran i julklapp. Manligft att gå runt och lukta papaya, hahaha :)

Snart åker ju NI tjejer!!! AAaaah, tiden går fort!! Men jag har också ngt skoj på gång, kanske ska jobba som Au pair i ett år i Israel, få se hur det går med den aken. vill ju inte lämna mitt liv och min kärlek här.. men men, inte bestämt än hur jag ska göra, men det vore ju väldigt skoj å åka ner i ett år, lära sig språket lite bättre å bara ha det skoj me familjen!

På fredag blir det skojskoj!! Det kan jag lova, tjejer och pojkvänner!!!

Idag e det min födelsedag

Fyller 21 idag, kändes skojigt när jag vaknade imorse. Sov med Lars såklart, och morgonen började med jordens skönaste nupp, haha, sen frukost på sängen å massa pressenter av mamma å Lars :) Fick återigen massa "vuxna" grejjer/flytta-hemifrån-saker, bla sängkläder. Av Lars fick jag då en stor korg me massa frukt å en juice/smoothie-bok, mums mums för nyttiga å goda fruktdrinkar ( med sprit i såklart!!) fixk lite krämer av hans päron, å lite smink också, sånt shit som man behöver men som e såå tråkigt att köpa själv.

Va på Stadsbiblioteket idag oxå å låna en bok, funderade på att ta ett kort på mig själv därinne eftersom jag vet att ingen akulle tro på mig att ja vart där annars, haha, chansen att ja sätter min fot i ett bibliotek e typ lika stor som att en muslim skulle käka julskinka, haha, eller ngt sånt...

Nu ikväll händer inte mkt.. middag me mamma, Lars å Jonna snart, få se om de kommer mer överaskningar elelr om de e slut för idag, få se får se.

kort sammanfattning av dagen då, väärldens bästa dag tror jag, eller världens bästa födelsedag iaf!!!

Middag på Tikiroom den 26 då tjejer (å era pojkvänner såklart!!) Hör av er bara så ja vet hur många jag ska boka bord för!!!

stormen kommer, liksom jag :)

Då har man jobbat två dagar i rad, två långa dagar med mycket slip å släp. Det e tungt asså, inget jag reokmmenderar för svaga ryggar. Kanske borde börja träna upp min rygg också så jag inte får massa dumma skador i ryggen senare i livet.. lalala

Va på middag hos pappa idag också, middag för att fira stora jag som blir 21 år imorrn!! Fick lite saker som e bra för mina fötter just nu.. bla ett par Birkenstock tofflor att ha på jobbet, fotcreme å lite nya strumpor. Återstår att se va ja ska få av syrran, mamma å Älskade Larsen såklart!! Fast den finaste pressent man kan få har jag reda fått, å det är hans kärlek ochs underbara fina ord!! De e den bästa pressent man kan få, eller att bara ligga hemma en adg å fisa ikapp e inte helt fel de heller.. Hmm, undrar va som e bäst?!?!

Blås inte iväg nu gott folk, håll i er ordentligt så ni inte försvinner för jag vill ju faktiskt ha kvar er i livet ett tag till!!!

Lördag=snordag

Är fortfarande jätteförkyld, verkar inte vilja gå över.. Va typ tvungen å jobba idag, pratade me sjuksyrran på jobbet å hon tyckte jag skulle jobba.. så, hon e boss så bara att lyda order ... Vart en lungn kväll ikväll, som de brukar bli när man jobbar 7-16 hela helgen, ligger hemma i sänegn å försöker ta mig igenom SATC-boxen men det går inte så värst bra, bara tittat på en skiva än sålänga.. måånga timmar kvar framför Tvn.. lalala

Jobb imorrn igen, sen hem till pappa för att fira mig, fyller ju ännu mer vuxen på måndag, blir hela 21 år då! Haha, fast känner mig inte så värst vuxen.. men men, bara ja fixar en egen lya snart så blir allt mkt lättare!!! Nu ska ja iaf fortsätta att kolla på Sing Along med lars, rätt så komiskt å kolla på måste jag säga!!!

Ha en trevlig kväll alla människor!! Kraam

Förkyld fredag

När jag för en gångs skull är ledig en dag, både från skola och jobb, e jag så himlans förkyld att jag måste va hemma å ligga å slappa.. inte för att det gör mig så mkt men en promenad hade vart skönt.. Det längsta jag kom var ner till Willys å Ica för att kolla om de hade nya DVD-filmer :)

Annars har det inte hänt så mkt skoj i veckan förutom min jobbiga förkylning, skolan har börjat nu igen, Blir Psykologi i 2 månader nu vilket ska bli skoj skoj!! Sen blir det  sjukvård i 2 månader å lagom till sommaren är jag legitimerad undersköterska!! Jääh, bara några få månader kvar å sen så!! Tjoohoo va skoj skoj!!!

Idag är det en speciell dag också, idag har jag och Lars varit tillsammans i 8 månader, värsta grymma vi e, haha!! I vått å torrt har vi stått ut med varandra, älskat å bråkat har vi hunnit med. Mkt kan hända på 8 månader men de som hänt mig är att jag insett vad riktig kärlek är och att jag nu vet hur jag vill ha min framtid. Älskar dig Lars mest av allt på hela jorden å jag ser fram emot alla fina stunder vi kommer att ha tillsammans!! (dyka me delfiner i sommar, sitta å mysa på en fin, vit sandstrand å kolla solnedgången, bada å sola mm...) Finns mkt som händer bara i sommar!! (om vi har tur...)

Tur är inte allt, men för att lyckas med sin STORA kärlek måste man ha viss tur!!!

Nyår e alltid nyår...

109578-5

Bara en fin liten bild på mig från tolvslaget. sorry Robin att du e med, men palla inte klippa å så.. e ju såå teknisk... som sagt, e det fest så e det ;)

Nytt år, nya händelser

Så ska man då skriva lite om sitt nyårsfirande. Dagen inleddes lungt med jobb från 8 till 15. Mycket att göra på jobbet som vanligt, men jag blev lite glader när jag fick en flaska skumpa av vår lilla hustomte, som även gav mig en vinare på julafton :) Därefter åkte jag hem till Lars för en mysig middag för två. Det blivade oxfilé, potatisgratäng å sallad, åå så gott det var! men jag måste erkänna att det kändes riktigt skumt att va utan mina tjejer på nyår, vi har ju alltid setts då...

Efter mkt velande beslutade vi oss för att dra på fest med bla Mian å Anna, tjooheej!! Men så himla skoj vart det tyvärr inte.. Drog från festen typ halv 2 men va inte hemma förrns efter 4.. PÅ väg hem lyckades jag nästan hamna i slagsmål me en ful å full blond, äkta turkjallabrud, lilla hon, typ100 kg mindre än mig (haha) skulle mucka gräl ( ja e iof jäävligt provocerande på fyllan...) men ja bara garva åt henne å drog iväg.. sen stoppa dem tuben i Islandstorget pga vårat bråk, vi gick av tuben å jag lacka satan på henne å sprutade en bersa på henne, haha. De va lätt det roligaste på hela kvällen!!

Inte nog me de, när vi skulle leta reda på ersättningsbussar halka jag omkull å pajja all sprit å bersa!! Oooh noo typ, en absolut å en likör plus massa bersa gick i kras, å tro inte att jag märkte att ja slagit mig. Icke sa nicke.. Full som en kastrull vandra jag å Lars vidare mot vägen å efter 20 minuter inser jag att hela min hand e täckte med blod, klart som fan att ja har skurit mig på allt glas å blöder som fan!!!! Fyy fan, än är inte min helvetesnatt över.. inser att min väskas dragkedja e trasig också, å när jag kommer hewm ser jag att ja fortfarande blöder från handen  men även från mitt lår..

Så nu sitter jag här, efter jordens skummaste nyår, å massa jobb bakom mig, å inser att det snart e dags att jag blir vuxen, för även om jag inte känner mig speciellt vuxen så visar siffrorna snart det, blir ju 21 om två veckor, å jag kan lova att det INTE ska bli fest som senast, haha

Hoppas nu bara att det blir ett bra år fyllt med massa resor, Kärlek å lagom festande. För nu när jag snart e vuxen måste jag kunna säga att jag ska ut å ta EN drink, å också ta en, inte fyra eller fem....