min drömman

en helkväll med carrie och gänget.. Helt okej måste jag erkänna. Min drömman finns ju med i serien så ska inte klaga=) Har inte orkat kolla på filmen än, har bara en säsong kvar av serien så tar å kollar klart den först. omg, jason Lewis, kan man bli snyggare än så!? Tänk att få ha en sån heting å rulla runt i bingen med? haha Jag skulle inte banga.. han e ju en riktigt hunk, en ABSOLUTE HUNK=) Men men, inte mkt att göra åt saken, bara ut på stan å leta vidare efter Mr Right =)



Annars har ja inte gjort mkt ikväll, plaskat lite i min pool när jag duschade och sen har jag käkat en tallrik med fil å flingor, En riktig fredagsmiddag, inte lika smarrig som Jonnas hummer men nästan=)

Imorrn ere fest på Vakteln, ska bli skoj skoj. Få se om syrranå Joel dyker upp, om inte så har jag lägenheten för mig sj hela natten, gissa va de betyder? haha

Finns bara en VulgoNattis, så de så!!!

Shopping

Idag vaknade jag rätt tidigt, runt nio.. hade ju hela dagen ledig så jag la mig i den varma gosiga sängen igen för att sova vidare. vaknade vid tolv nästa gång å låg i sängenm till halv två typ.. Då var det dags att få på sig kläder och gå ut för att möta upp Mirja. Vi hade tänkt att promenera till Tuna Park men regnet/snöblask öste ner så det blev buss. Har bott i Eskilstuna i över två månader men åkte buss för första gången idag=) Duktigt gjort...

Hittade iaf ett par fina jeans på HM som jag köpte med mig hem, ska prova dem nu igen med ett par andra skor till, hade på mig mina fina gummistövlar å de blev inge snyggt med jeans till =( Hade velat köpa några over knee strumpor oxå, men hittade inga som föll mig i smaken så får leta vidare, lite kräsen ibland tyvärr.. Vart inte så mkt annat köpt, en trälist som jag ska göra ngt fint med, ni får se när jag e klar. Vart lite mat att fylla ut den tomma kylen med å så självklart en kasse lördagsgodis på Systemet, haha

Ikväll ska jag inte göra n gt spec, köka filmjölk å kasnke lite popcorn å sen ska jag kollapå film, blir det james Bond (casino rayale) eller blir det SATC filmen? hmm, svårt val..

Regn å rusk

regn regn, hela dagen. iskallt, grått å mulet., Tror att de e detta som kallas svenskt höstväder... blä!!!
ngn som e sugen på en sistaminuten snart?? Gärna till varmare breddgrader? jag skulle inte banga, men tyvärr så bangar min ekonomi.. blää igen!!!

vart i skolan nu på kvällen å förberett för faddermöten/intro. jag ska tillsmmans me Stina å Bolle va faddrar till januari  då de kommer ett gäng vilsna själar. ska bli skoj skoj att få vara fadder, mkt ansvar men ändå så himla skoj!

Annars händer inte mkt, ledig imorgon, ska bli skönt. Lite plugg ska jag hinna med oxå, läsa några vetenskapliga artiklar, så upphetsande skoj måste jag erkänna.. eller inte=( men men, det ska oxå göras om man ska kunna bli en Sjuksköterska.

Middag snart oxå, fast de e såås egt att göra middag till bara mig så blir lätt att man hoppar den å tar ngt enkelt att äta på kvällen, som nåra mackor å Emmys goda Daimglass, moahahaha

Nya leksaker

Har shoppat lite roliga saker den senaste tiden. Igår köpte jag mig den underbara SATC-filmen å den kom redan idag! SÅå roligt å bra, trots att jag inte har en man här i soffan e min höst räddad=)
Det andra jag köpt är en pool, japp, ni läste rätt. har köpt en liten uppblåsbar pool, sånna som man har för barn. tyckte at det klunde vara roligt att ha om jag blir sugen på att bada, eller så kan jag ha den til min fest spom jag har om lite mer än en vecka. partyfaktor nummer ett ju! haha

annar då? Skola idag, rätt så segt å inte så roligt. Sov iof hos Emmy i väserårs inatt, skoj skoj med en spontan tripp dit. Fick man se lite mer av stan, (bensinmackar å spicy hot) haha men de va skoj de  med!

Nu ska jag kolla vidare på Las Vegas å sen e det dags att äta middag. Idag blir det stekt kyckling med kokta rödbetor å andra smaskiga kokta grönsaker.

Å nu skriver Mirja att hon vill gå ut emd mig ikväll, få se om de blir så eller inte=) ciao alla vänner

män

Satt å pratade med Amit nu på msn, en e som min Stanford Blatch, fats mkt snyggare! haha
Vi kom fram till en ganska bra grej, å de e att män å kvinnor inte pratar samma språk. Det kom inte som en nyhet va? haha men men, inte lätt alltid, att som kvinna vilja en grej å tycka att man e tydligen uppfattas inte alltid som så av en man.. Suck, vad gör man??

Nee, nus ka jag fortsätta att slappa å kolla igenom min SATC box, skön dag fast lite väl mkt slappande=)

Ikväll blir det Desperate å om jag har tur, lite Ben & Jerrys =)

ingen bra update

I know, men haft mkt för mig i helgen. hade som sagt tenta i fredags å det gick väl sådär, hoppas bara jag får godkänt, mer än så begär jag inte. efter tentan bar det av till Stockholm med Emmy, vi träffade upp Syrran å shoppade lite, gick runt å letade maskeradkläder. Efter ett tag kom Jonna in å lekte lite med oss=) Sjukt mkt folk på stan en fredagseftermiddag, å löning dessutom, suck.  men men.. På lördagn å söndagen jobbade jag på sös som vanligt, måste bra fåå tag i mer jobbtider nu, har inga mer för denna månad, blää.. å ja som behöver cash!!! De lösaer sej nog...

Annars då?? Joo, jag har hittat en ny blogg att följa slaviskt. Den handlar om en kvinna i sina bästa år, en  mkt vacker kvinna som heter Lotta. Hon har en vacker familj. En dag i våras fick hpon beskedet att hon har tjocktarmscancer, man får följa henne genom behandlingar och familjelivet på hemmaplan. HUr hon känner sig och vad som kommer att hända. kan säga att jag gråtit många timmar framför denna blogg, och kan inte annat än att hoppas att hon ska klara sig från "skitsjukdomen". Om ni vill läsa om henne så finns hon här:
Vimmelmamman.

Annars händer inte mkt, funderar lite på livet å vad som ska hända, e ledig idag å har inte gjort många knop. Vart nere på stan å köpt nya tights, en svart kort kjol å en ny foundation. De e  min dag de. Finns ngn jag vill va med oxå.. Få se om jag får de lr inte..

Bye bye

tentaångest...

Trött. Ångets.seg som fan. vill till sthlm.Mys-sjuk..
Suck, inte lätt, tenta imorrn, sitter i skolan nun å ska plugga heela dagen. lagom upphetsande.
Sthlm imorrn em. får bli mer bloggande då, måste kila nu..
Tack för inatt=)

DÖ FÅGELJÄVEL, DÖÖ!!!!

Jag har lite otur med fåglar denna vecka.. här om dan skulle ja med Martina å johan till Ica å då va de en äcklig jävel som fick för sig att skita rakt på mion trench, jätteskoj verkligen.. iof skratat jag ihjäl m ig men hade ändå god lust att sätta en kula i skallen åp odjuret!! å idag när jag kommer hem från skolan ser jag att det ligger jord i halva lägenheten, jord som e uppsprättat från mina blomkrukor. Visst tänker jag, har väl bara blåst lite mkt.. men så ser jag att det ligger små äckliga fågelbajskluttar lite varstans li lägenheten!! Gaaah va läskigt! Fort fort ringa Martina å skrika av sig lite, jobbigt bara att hon har praktik just nu.. Iaf, allt e avtorkat ( å sorry M för att de ligger bajs i din bok, haha) men tänk om odjuret bär på ngn scary sjukdom?!??! Bäst att ytdesinfektera hela lägenheten ikväll när spriten kommer.. Suck va trött jag blir på skiten, bokstavligt talat!!!

Måndag

hallå hallå alla vänner å alla jag känner. Ny vecka, nya tag, härligt kan man tycka, men för min del innebär det bara mer trubbel. Tenta på fredag å jag vet injte ens vart jag ska börja! gaah, blir tokig pådetta, behöver bara godkänt så det ska jag nog kunna fixa.. hoppas jag... suck, de e ju mkt roligare att ligga i soffan å ha SATCmaraton, lr ligga å kolla på gamla desperate avsnitt, mkt roligare!

Annars då? Inte många knop idag, vart tacosallad till middag, mumma mumma! Skola imorgon å å¨em blir det tentaplugg med vännerna, hoppas jag lär mig lite nytt av det.

maskerad på lördag oxå, få se om min fina syrradräkt hinner komma, å hoppas att dem passar dessutom.. annars blir det väl ngt enkelt som superman lr pippi=)

nee, dags att borsta tänderna nu å bädda ner sig i sängen... sorry att ja inte hade så mkt skoj att skriva om idag, blir ju så ibl=(

Stockholm tur och retur

Halloj, nyss hemkommen från Sthlm, va inte riktigt meningen att jag skulle dit igår. Sara skulle dit å kalasa å ville gärna ha med några så klart att jag å Mirja inte banga, haha kalaspinglor som vi e=) Sagt å gjort, åkte till Läggesta där vi blev upp plockade å for vidare till Storstan. Käka pizza på Formaggio ( va sämre än jag minns...) hem till en anton vid Kristineberg. en trevlig å söt ung man, haha. Festa gärnet, sätta på Sara ( jag skulle va grym som man!), prova massa roliga ställningar osv. Spårar ju gärna ur om man blir lite för rund under fötterna, haha.

Vidare till Göta Källare där vi dansa å hade skoj. Hittade CC; Kalson å Alex där, en oväntad men rolig överaskning. Mkt fina män att titta på, ögongodis till max! Emmy satte inte på ett träd iaf, de va ju bra det, men såhär i efterhand kanske hon ågrar att hon inte gjorde det, haha. Å grattis gumman! Du e inte uttorkad längre!!! Moahahaha

Natten va hemsk, försökte sova 5 pers i en liten lya (hos Anton...) men en viss Johan snarka så vi andra höll på att skratta ihjäl oss! ngn timmes sömn vart de iaf, å Sara, hopn e hemsk!! Jag säger bara en sak, bruden vet vad hon gör!! Hon skulle oxå va grym som man=) haha

Tebax i Etuna nu iaf, ska plugga lite nu å sen ska jag gå å dö....

torsdag

Torsdag idag, en vecka kvar till tenta å jag har fortfarande inte börjat plugga, det e ngt som verkligen tar emot, suck va trött ja blir på mig själv ibland=( men men, imorrn eja iaf ledig hela dagen så då ska jag verkligen plugga ngt!! I have to..
Annars då? Hade mitt sista seinarium idag på denna kurs, skönt, så nu e det vara tentaplugg nästa vecka, lagom skoj va?

Här händer då inte mkt heller, ligger i soffan som vanligt å kollarpå Sjukhuset nu, sen så kollar jag på massa störda bilder osm vi tog i skolan igår, hahariktigt roliga å lite småsnuskiga, precis i min stil. Tack Sara åJohan för att ni gjorde gårdagen så rolig.

Har ringt till doktorn idag oxå meninte fått tag på ngn, måste ta tag i lite saker, bla kolla mitt hb som går ner trots att ja käkat järntabletter å druckit blutsaft, e sjukt trött hela tiden å sover som en stock på natten å om dagarna. Ngt skumt e de med mig iaf så ska ta tag i det nu..


ciao bellos, nu ska jag kolla vidare på blåljus


tenta plugg

borde plugga men har inte orkat tat ag i de än, Jag borde men kaninte.. ngt tar emot.. typ mitt ego! haha
jag e sååå himla dum mot mig sj, suck, när ska jag lära mig att ta tag i saker å ting i tid?!?!
Inge plugg  ikväll lr då, ska sova  snart så jag orkar med morgondagen..

sitter å lyssnar på partymusik, skulle va skoj att gå ut i helgen ändå! haha ja som sa att ja skulle va nykter efter Sjöslaget, good luck Nathalie=) Hoppas jonna kommer så kan vi leka lite här i stan,å kanske ta EN öl, för de e vi så himla bra på!!
I lördags skulle vi bara ta EN öl efter fotbollen, gissa hur bra de gick, kom hem vid 6 på morgonen, haha, men skoj hade trvi iaf=)

Nee, nu ska jag bättra på min bränna innan de e dags att sussa, god natt alla

Haha

precis kommit hem från en rolig kväll p stan, började med att jag mötte upp Jonna vif Brommaåsen åkta vi till andreas där även Philip var. Hade det asskoj med öl å goda drinkar, lite naket och endel mys, jag ska inte klaga=) Såg endel fin-fina saker där, haha men men, de e la förbjjudet område så ska icke göra ngt dumt, eller??  Vidare efter flera timmar, runt 1, så åkte vi på en fest vid KTH, va hel tokej men shit va mkt geeks de va där! Yeeses! haha, dansa å drack en asskabbig drink, fick lite dricka över mig oxå, Tack Philip!! jag ger igen ngn, bara så du vet!!
Hade bara tänkt att ja skulle ta EN öl me dem, men som sagt, kom nyss hem så ni kan ju tänka er att de inte vart just EN öl.. suck....
rasade omkull oxå för ovanlighetens skullm skulle gena genom en buske (?) smart som fan Nathalie... noot.. rasade iaf rätt ner i marken å gjorde illa mitt stackars knä, haha smartass!!

å nu på bussen hem hörde ja ngt gfanska roligt, men fint. Va en främmande man som kom fram till mig å ville prata.. å mitt i allt säger han att jag har de vackraste ögon hans ett i hela sitt liv, speciellt det vänstra! haha så roligt att jag garva ihjäl mig när jag gått av!!

nee, dags att sussa några timmar nu innan det e dags för sjöslaget, måste ju va fit for fight juh!!!

Fussball





Va ska man säga? Sverige spelar mot portugal just nu, själv har jag precis vaknat upp ur en "efter-jobb-koma". Blir så himla trötter nuförtidennär jag jobbar, blää-.. men men, ska snart in i duschen för att sen dra in till stan och träffa Jonna och co, ska bli skoj. Visserligen har ja inga cash men man kan ju ha skoj utan att dricka, eller?

Ronaldo, mmmm, mumma! Va en kompis, eller snarare Mr T, som jämförde sitt fotbollsspel med Ronaldo idag, inget illa mot dig Mr T, du e säkert jätteduktig å fin, men no eay att du kommer upp i Ronaldos klass, inte än iaf, haha. va hemsk jag e, sorry! Tänk er kvinnor, att få rulla runt i sänghalmen med denna man, vem skulle banga? haha Tom mina chefer som e gifta å har barn suktar efter halva portugisiska fotbollslaget, å de med all rätt! kolla bara kroppen, ansiktet, ALLT! visserligen e han kanske dryg, men ska man bara ha han för en natt så spelar insidan mindre roll, då e ju utsidan vikitigast, iaf för min del. Nu e kallar duschen på mig,sen på med snyggtrosan å sen ska jag på stan å försöka få hem Ronaldo, Whish me good luck=)

I´ve got a new boyfriend

haha, nu tänkte ni till lite när ni läste rubriken va? haha Nee då, ingen risk att ja skaffat mig en pojkvän just nu, föredrar att va singel å inte anpassa mig efter ngns behov.. Men visst skulle det vara mysigt att ha ngn nu när de tbörjar bli kallt å mörkt om kvällarna, ngn att luta sig mot å kramas lite, mysa lite. E en välidigt mysig person så... Men men, min nya pojkvän e faktiskt min laptop som kommit tebax från doktorn. De e min lover för tillfället, håller mig trogen å gör mig sysselsatt på kvällarna. Äntligen kan jag leva som vanligt å lyssna på musik igen.

varför e jag uppe så tidigt idag då, eller sent kanske? Nee, sitter på jobbet nu, på 24an, ingen snygg sjukgymnast än, men den som väntar på ngt gott... Jobbar iaf idag från 7 till 16, hoppas det blir någorlunda lungan idag, lite stress e bara bra, men inte för mkt. Då gör man inge bra jobbtyvärr å patienterna blir lidande.

Fotboll ikväll också, ska bli spännande å se om sverige klarar av de eller inte, om inte nnat så e de fin-fina män att kolla på iaf, mumma=) Vilken kvinna kolar inte på Portugal när de spelar för att de e snygga?? Haha

Dags att göra lie nytta här nu, folk börjar strömma in och det märks att det e helgnatt på SÖS-akuten.. tur att man inte jobbar på handkirurtg, där får de ta emot alla skärsår i händerna efter fyllebråk å så.. Tur att ja bara e på ortopeden där folk har rasat omkull å brutit en arm eller kanske ett ben =)

By by Eskilstuna

Sitter i soffan med Mickis å nys käkat lunch, blivade lappskojs för min del, ovanligt va? haha mu mma
Drar snart till Storstaden för jobb och lek, ska bli skönt. Få se om jag hinner med att träffa några kompisar, jobb imorrn  å sen Sjöslaget på söndag, ska bli skoj skoj =)
Kommer tillbaka till Etuna på tisdag nångång när jag nyktrat till, få se när det kan bli.. så ha en trevlig helg å hoppas ni får det skoj =)

äntligen klar

kom nyss hem från skolan, suttit med Johan och skrivit klart ett grupparbete, suck, riktigt segt de sista timmarna. Båda har ju tendens att spåra ur när vi blir trötts så de blir ende flum men men, bara skoj=) Tack för Jappen, den gjorde mig bara mera hyper, haha

Nu e de dags för en delikat middag bestående av köttbullar, mos å massa ketchup! mumma
ska kolla på SOS Gute oxå, jammi va  skoj=)

å se om MR MR finns att hitta ngnstans, haha

torsdag

fredag  imorrn å det betyder att jag drar till Storstan. Skönt. Ska bli lite jobb på 24an å sen e det ju Sjöslaget som maninte fåär missa. Över 2000 glada och fulla studenter på en båt, hmm, det  kan bli ruskigt skoj=) Å på lördag spelar sverige match, mumma för snygga fotbollsmän!! Å de e dessutom portugal de spelar mot, kan de bli bättre? haha Sååå hett!!

Annars då? mår bra idag, EMmy va här imorse å käka frulle, å sen skulle hon borsta mina tänder efter de, haha en uppgift vi ska göra i skolan alltså.. gick inte sådär jättebra, tror ja gör de bättre sj faktiskt. fast de e la inte lätt om man aldrig gjort de förr heller.. e ju en sak som jag gör nästan vartje gång jagjobbar, matar folk å hjälper dem osv.. like it=)

Nee, ska fortsätta att tönta mig på MSN som vanligt, Mr T e ju där så de så, haha sen blir det skola igen, ska ner å skriva klart ett arbete med Johan, åå så skoj.. lr intge=(

Jag älskar män

känner mig lite pilsk och ensam nu, bäst att sova nu så det inte blir värre, haha
INgen man i detta rum så långt ögat kan nå, blää.. Men inatt ska jag dröma om snygga fotbollskillar i kostym, tack Mr T!! haha du får  mig att drömma bra saker, lr skumma om inte annat =) haha Jag älskar män helt enkelt, kan inte få nog av dem, kan inte va utan dem, ni e de bästa som finns helt enkelt!!

Å imorrn får ja sällskap vid frukosten, söta Emmy kommer hit från Västerås för en frulledejt, mumma.. sen seminarium, mindre skoj....

God natt alla å sov gött, dröm torrt å händerna under täcket va..?

Jag e flum, I know.. dags att krypa ner i bingen nu.. ciao

Den som väntar på ngt gott...

Ibland måste man ha tålamod, vare sig det handlar om skola eller kanske kärlek. Tålamod är inget jag har, jag vill att saker ska hända NU, inte om en timme eller en månad. Man måste helt enkelt vänta och se vad tiden utvisar, och jag måste erkänna att de e lite spännande ändå att inte veta vad som komma skall. För den som väntar på något gott väntar aldrig (alltid) för länge=)
Känner att det blev asflummigt nu å inte alls som jag hade tänkt mig. Hittade iaf en rolig sak på en jobbarkompis blogg, ett test där man kan se vilken Astrid Lindgren figur man är. Jag blev Lisa i Barnen i Bullerbyn, haha Testa så får ni se, lite skoj faktiskt.
http://hem.passagen.se/kitty2000/Quiz/quiz.html 

Annars då? Föreläsning idag, intressant som oftast. Jag har en liten ovana att leka paparazzi på lektionerna och smygfota mina vänner i alla mäjliga konstiga positioner, haha vissa fina å vissa mindre fina=) Ska lägga upp några sen när man  dator e tillbaka. På fredag f år jag äntligen den, hoppas inte bara att allt e borta på den, all musik å så. Tar sån tid att ladda ner nytt juh, suck=(

Nu ska jag som vanligt


Tillbaka i Eskilstuna

Morgonen började segt, bor ju hos mammi när ja e i Sthlm å denna gånbg va ju tvungen att sova i vardagsrummet för de ska lägga nytt fint trägolv i mitt gamla rum. Det kommer att bli så fint å mysigt, väntar me spänning på att  få se de. Upp å käka frulle, fortfaqrande knappt vaken, på me kläder innan hantverkarna kom å sen va det bara att gå till bussen me 100 kilos packning för att ta sig tebax till Eskilstuna. Trött som fan satte ja mig iaf på tåget, somnade som vanligt innan vi kommit till Flemmingsberg å vaknade när tåget bromsade in på station här i stan. skönt=)
Ner på Dekår för lite lunch me Tove å Johan å sen försökte vi verkligen plugga.. Men utan Mirja går det fan inte å hon va på andra uppdrag (lev livet med mig nu Mirja!!) haha efter två timmar hade vi inte kommit ngn vart så vi gav upp...

Så sitter här i min soffa nu, nya mattor på golvet, nya lådor i Tv-bänken å de somn saknas e hyllor att få upp på väggarna å lite mer mysfaktor i detta rum. Men lite segt att åka till IKEA å köpa massa hyllor, för jag har ingen bil de e lite lagom tungt att bära allt, bläää!!!

Nää, om en timme e de sjukhuset å innan dess måste ja hinna med att  plugga lite... ännu m er BLÄÄÄ!!!

sjukgymnatsen?

jobbat idag på 24an, egentligen inte särskilt jobbigt men tufft nu när man inte jobbar regelbundet utan bara hoppar in då å då-.. suck, livet som student e ändå helt okej=) sovmorgon när man sj känner för det, uppe hela nätterna å sova halva dagarna.. men å andra sidan har man skolan att tänka på hela tiden, aldrig ledig från den.. Annars då? såg inte Den snygga sjukgymnasten idag =( UNdra om han viste att jag skulle jobba så han lkunde hålla sig undan? haha man måste ju få ha lite ögongodis att vila mina trötta ögon på, å allt går definitivt mkt lättare om man har ngt fint att se på medan man arbetar tungt...

Imorrn far ja hem till Eskilstuna igen, tillbaka till allt plugg, ska läsa en bok som verkar intressant, heter I cancerns skugga. Handlar om en man som får prostatacancer, hans funderingar och tankar om sjukdomen osv. ska bli spännande att se hur det går för honom. Annars så e de Syrratisdag imorrn, ska la å  Bowla, vart man nu kan göra de i Etuna, å sen ska vi nog till Harrys å äta billig mat, ngmn skvallra om att de va halva priset, kan de stämma? hoppas de iaf, som student e de inte ota man får gå ut och äta god mat.

Nu ska kag iaf äta spenat och kikärtsbiffar, quinoa å lite gräddfil, mumma å nyttigt, sen blir det Sjukhuset, Färjan  å Cityakuten, märks det att jag e helt såld på Sjukvård och allt som har med blåljus att göra? Just looove it! å kanske kompenserar min nyttighhet med lite Marabou mjölkchoklad, tycker att man e värd de om man har pms å e trött efter en dags jobb.

Min egna Ovve

idag e det söndag, en seg dag som alltid. Helgens aktiviteter har gjort mig riktigt trötter, sov enda fram till halv två idag!!
Sov faktiskt hemma inatt, va ju hos Emelië å Andree igår i deras nya lya i Västertorp, måste rkänna att ja e lite avis, alla som flyttat nyligen har hunnit få de så fint jämfört me va jag har hunnit.. Hos jmig ser det bara tråkigt ut, ninge mysfaktor för fem öre!! Men de ska det bli ändring på snart, hoppas jag, lite hjälp från Carro å Andreas kanske (?) så ska det nog bli bordellmys i min lya=) haha

Idag borde jag plugga, har 2 seminarium denna vecka, på torsdag å fredag, blää.. Men orkar inte plugga, vill bara krypa ner i en varm säng å mysa med ngn nu.. Måste oxå tyvärr ta mig ut, ska till tvättstugan och tvätta min Ovve röd idag, ska bli spänannde att se hur det blir, haha, tyvärr har ja inte några roliga märken att sy fast än men det kommer med tiden.. Röd å fin ska den bli, precis som jag vill ha det, rött e min favvofärg, konstigt nog så har ja inte ett enda klädesplagg i rött! haha

Ha en bra dag alla

en trött lördag

gårdagen bestod av att slappa i sängen alldeles förlänge..tillslut va ja tvungen att ta mig upp och åka intill stan för att möta upp jonna å Andreas, skulle äka en smarrig middag innan Carros kalas=) Det blivade en göf bit kött å potatisgratäng, mumma!! De e nog min fredagsmat tror jg, haha
Va himlans trevligt, mötte upp Niclas på vägen å sen kalasade vi hela natten lång! Skulle vidare å kom in på Undici (?) Va så himlans mkt folk där så vi gav upp efter en drink..Vart skulle ja ta vägen då..??
Jo, hem till  Niclas såklart! haha å ja lyckades faktiskt somna ngn efter 5, fast de va mest för att ja pratade mig sj till sömns, haha..
'Orkade inte åka em idag så gick över till JOnna å låg å sega, gick sen till Fältan käka pizza å kirra en ny outfit för kvällen, alt behövdes nhytt, strumpor, klänning, underpanties å en ny MASCARA!!! haha åter hem till Jonna.. å va hände sen då..?'
Jo vi dog =( somnade som en stock å vaknade stressad å frusen, ska ju va hos Emelie å  Andree snart!! Gaaah, in i duschen å fixa lite snabbt, nu e vi åter redo för en ny kalaskväll med roliga händelser!!

Det regnar här i Stockholm idag

fullt öKom till Stockholm för några timmar sedan, tog en sväng på IKEA med mamma för att köpa lite nya saker till min lägenhet. Vart bla en röd rund matta, en spegel (jobbigt att stå på en pall i badrummet för att spegle nedre delen av kroppen...) lite kastruller, lådor osv... En hel del bra-att ha-saker. Självklart var det en korv på IKEA oxå, ingtet IKEA utan lorv lr köttbullar... Å varenda kvinna måste ju få korv! haha

En lugn kväll som vanligt nu, töntar mig på msn med min kvällskompis, haha, ingen riktig kväll utan de ;) Alla knäppa diskussioner får mig bara att skratta ihjäl mig ibland, lite seriöst blir de oxå ibland. Allt i från att starta egen ambulansfirma till att knytra fast Johan på taket på en ambulans å köra fort fort fort!!! haha

Imorrn blir det en lugn dag hemma på Ekerö, sen blir det att åka och hälsa på Jonna i hennes nya lya, en god middag å sen vidare till carro och kalasa å fira henne!!


Fullt ös medvetslös!!!

Storstan igen

Seminariet är avsluat och äntligen helg igen, denna vecka har gått så himlasn fort. Har inte hunnit göra så mkt, mest jobbat å lite lagom med plugg.. E inte så värst bra på att prioritera så tyvärr hamnar pluggandet sist på listan, illa men sant=( Seminariet gick iaf bra, satt å pratade om allt å inget, om allas erfarenhet avg sjukvård osv, intressant att höra alla!


Tänkte åka till Storstan snart också, vad ska jag göra här ikväll lissom, kan lika gärna åka hem å bli bortskämd av mamma å slappa hemma=) Ska åka till IKEA när ja e framme å shoppa lite till lägenheten, behöver lite hyllor å lådor, just nu ligger alla pärmar på kylskåpet å mina filmer i en hemsk banankartong, illa illa juh!
Tåget går snart så ska packa klart allt som ska med, e mkt saker, dataväskan, vanlig väska å en gigantisk resväska! Ser ut osm jag ska flytta till Nordpolen eller så, haha ngalet mkt saker man har med sig när man ske hgem över en helg bara,....

Men men, ha det så bra alla så höres vi!!


Julbord?

satt å läste tidningen Metro när ja va i Storstan i veckan å gissa va man ser där? Jop de gör redan reklam för julbord!
Haha, knappt oktober och redan gör man reklam för julens härligheter, visst, fine för mig=) ka ändå inte fira så mkt jul i år, jobbar hela dagen på 24an, man måste göra ngt gott för de mindre lyckligt lottade oxå..
Åter till julbord, skickade runt sms till alla mina vänner om att vi borde köra en favorit i repris å gå å käka julbord igen, smo vi gjorde förra året. Då va vi på Pontus by the sea, mkt gott å trevligt.  Dock har ingen hört av sig än, blää!!

Nu har jag iaf ett seminarium om...ö ja va e de om?? haha E nog om kunskap om jag minns rätt.. sen e jag ledig från skolan en vecka till, Storstan imorrn igen följt av massa festligheter!!

Middag för två

dålig uppdate, I know!! Men utan dator å framför allt utan internet kommer man inte långt i denna värld=(
orkar inte skriva så mkt just nu, e iaf tebax i Etuna.. middagen e käkad, roligt å ovantat sällskap, haha, står tom å diskar, inte illa!!!! enkel middag bestående av pasta, broccoli, spenat, bönor å lite annat gott.. måste få i sig järn så bara att knapra grönt nu ett tag=) Å alltid trevligt  me sällskap, inte helt vanligt här ännu (tyyvärr...)

Imorrn e de iaf seminarium å sen tebax till Storstan igen för mer lek å bus me folket=)
Få se va ja ställer till me för problem denna gång å, ja e bara sån so mja e, kan inte rå för att de blir knas ibland. Men som sagt, de e ju inte mitt problem om de blir de, ´man e ju alltid två...

Nu e det iaf Sjukhuset så de e de som gäller. Två blivande ssk å sjikhuset på TV, kan de bli bättre diskussioner??? haha

Ciao bellos!!!