Ny vecka...

Då var det roliga över för detta år. Klapparna är öppnade, maten har man tröttnat på och magen känns lika stor som en gravid kossas, e jäävligt trött på allt som har med jul och julmat att göra nu...
Jobbade som sagt på julaftonskväll, mysigt å va me tanterna, såå gulliga så!! Å så fick ja en vinare av vår lilla hustomte som tar hand om oss å hjälper till med sånt som vi fruntimmer inte kan, typ byta glödlampor å klippa gräset, haha ;)
Andra julklappar jag fick var bla en JÄTTEFIIIN tavla målad av Lars, nya mjukisar ( tror inte det uppskattas att ja går runt me ett stoort hål i skrevet på mina gamla...) ny mascara lite "flytta-hemmifrån-saker" mm.. alla klappar va såå bra, Tack alla fina människor!!!

Dags å börja oplanera nyår nu.. som vanligt jobbar jag nyårsafton men även nyårsdagen å dagarna efter det.. suck, få se om det blir ngn fest eller bara en stilsam mysig hemmakväll me massa bubbel å mys, den som väntar han får se!!!

JULAFTON!!!!

Egentligen så förstår jag mig inte på all julhysteri som råder just nu... det ska handlas, lagas mat å klappar ska slås in i fin fina paket. Granen ska kläs å man ska stressa sönder sig efter några hektiska dagar på stan.. Nee tack, nästa jul drar jag nog till Aussie å tar ddet lungan där. Lever ut mina drömmar och slipper all stress som har med julen att göra. Å dessutom kan jag ju också passa på att hälsa på Linda, Lars syrra som flyttat dit å bor där med sin Aussie-man!!

Det är ju julafton nu så egentligen borde jag springa fram till granen å börja öppna alla mina paket men tror nog att Lars päron skulle få en ännu mer skum bild av mig om jag gjorde det, haha, bäst att vänta tills imorgon ist.. Å jobb imorrn, blää va jobbigt.. men de blir ju mkt cash eftersom det e storhelg, lalala.. Å jobbar man mkt blir det mkt cash å då kan jag äntligen resa till Aussie lr ngt annat skojsigt ställe!!!

lalala, puss i ljumsken på alla tjejer som jag tycker om, å god jul på er å svulla massa nu!!!!

Dan före dan före dopparedan

Idag: Paniiikshoppa sista klapparna till Larsen å hans päron, ätit thai-buffé så kistan min höll på å explodera, gjort naglarna juliga å målat röda (fast får ju inte ha nagellack när jag jobbar.. blää!!), klättLars julgran (nästan iaf, tittat på va bra det med), ätit en halv Ben & Jerry's, storhandlat massa mat med mamma....

suck, mkt å göra idag å än är inte kvällen slut. Måste fixa kakor till gamlingarna å slå in dem i fina korgar, å så ska vi nog ta en liten promenad å titta på alla fina hus med julbelysning på!! Jäh, alltid lika skoj att se alla pråliga å totalt överdrivna ljus kreationer, grannar ska tävla med varandra pom vem som har bäst saker osv.. men för mig spelar de ingen roll, de får gärna tävla, bara det är fint att titta påpå nätterna :)

Imorgon: Ska nog göra en samhällstjänst, en julklapp från mig till de som behöver... Ska faktiskt gå å lämna blod, har gjort de sen ja fyllde 18, vilket var två år sedan. Trist bara att jag e den enda av mina vänner som gör det.. Kom igen tjejer, lämna lite ni med!!! Jobb imorrn kväll också, myspys med gamlingarna å massa förberedelser för julafton, det kan nog bli riktigt mysigt om man har tur å slippa magsjukan på avdelningen.. Blää för å va magsjuk på julen!!!

God jul alla tjejer å förresten, Mian, du har en pressent att hämta från mig å andra Ekerö ;) haha

Flytt snart???

LÄste runt lite här på mina vänners bloggar om diverse resor och flyttar.. Då kanske jag ockå ska meddela att en flytt inte är alltför långt bort i siktet. Det blir inte så långt, men vi har tröttnat på att bo i lägenhet så vi vill ha ett radhus nu, så var det med den saken. Hoppas det blir nmågon gång under våren, så ma kan ha mysiga grillkvällar å fester hemma, å skrämma skiten ur de nya grannarna!!! haha

Förutom flyttar på hjärnan så händer inte så mycket, skällde ut min chef lite idag, sa att jag var väldigt besviken på henne att hon inte hört av sig efter att en man fått EP-anfall å det hade tillstött massa komplikationer som att sköterskan bara struntade i oss.. Sen fickl jag ringa min andra boss å tjafsa lite om mina jobbtider, att de bara byter å tar bort mina tider utan att informera mig.. blää.. Varför är jag ens kvar där?!?!

Men, nog med jobb å flytt, nu ska jag skriva vidare på mitt psykiatriarbete som ska in imorgon.

lars står å diskar, bra musik å högtalarna å solen skiner.. vad mer kan jag begära?!?
 
En resa till Israel såklart!!!


Mkt på en gång..

Imorgon har jag prov i socialpsykiatri... Det är mkt man ska kunna, men det blir nog bra. Ett VG ska jag nog kunna få iaf. Å inte nog med det, har ett projektarbete som ska redovisas på tisdag, suck å stön =) De e mkt på gång nu men snart blir det lov med lite vila iaf. Ska nog jobba hela lovet, eller så många dagar som möjligt iaf..blää

Men den som jobabr mkt den får också mkt pengar!! Weeeiii!!!

Isag är det torsdag, dagen innan Chanuka ( stavas det så..?) inte så bra koll på stavningen, men det ska bli mysigt att äta en god middag me mamsen å Lars. De var ju ett tag sen man gjorde det...

Jobba hela helgen, hinna med å fira lilla MIan som snart blir 20, plugga, plugga, plugga... Aaa, de e som sagt ganska mkt å göra just nu, men med lite hjälp från mina nära å kära så blir det bra å skoj!!

e de fest så e det

e de fest så e det
ville bara visa hur fin jag var på lördagsens 20 års fest, haha lik min mamma kanske??
Eller är jag Caroline´s hemliga tvilling..???
Hmmm, vem vet...

nästa blir nog en ordentlig permanent

Hittad!!!

Jaaa, min älskade kamera är äntligen hittad!!! Va ju lite klantig i lördags å tappade/glömde den hos Twins.. inte det smartaste att glömma den på en fest där folk e fulla som as å det är lite smått kaos, haha. Men men, nu är den återfunnen så ska bara åka iväg å hämta den i eftermiddag. Ska nog börja med att tejpa fast alla mina ägoidelar på kroppen så jag inte tappar bort allt, å tejpa gärna med avspärrningsband *asg*


Idag är det plugg som gäller, har prov på fredag så man måste anstränga sig lite iaf. å Imorrn ska vi hem till Anna å baka, weii va skoj de ska bli!! Lite glögg på e å kvällen blir perfekt!!

Pratade med Lars imorse, de va så skönt å få höra hans röst igen, vart så himla glader : ) Nu e de mesta löst, bara å koncentrera sig på allt plugg nu, å massa julklappsshoppande, blää!!

Nee, dags för plugg å lunch nu.. ciao!!!


I'm tejpad, in Åre, hahaha


Det underbaraste som finns

Det underbaraste som finns

Vill inte förlora dig... vi börjar om på en ny kula nu va??vad händer?!?

 Då kanske det är dags att återuppta bloggandet eftersom jag har så mkt tid att fördriva nu.. har ju inte alls projektarbeten som ska in, lr viktiga prov i skolan.. Nee då, inte alls!! Förnekelse, det är jag bra på, speciellt när det gäller kärleken. Man vill så gärna något men det går inte alltid vägen.
Man bråkar om småsaker, som tillslut blir på tok för stora för att kunna lösas... Jag vet, det e ett helvete att älska någon så mycket som jag gör, å samtidigt altid tjafsa om struntgrejer. INte alls roligt, å ingen ska behöva ha det så... Blää!!

Därför så tänkte jag att ja skulle blogga igen då, för att få ut mina känslor nu när ja inte får träffa Dig av olika anledningar...

Glöm inte bort min kärlek till dig och hur mkt du betyder för mig..