Jag dööör

Hjälp, inte nog me att man har hur mkt som helst att stå i just nu, så har jag även jordens jobbigaste mensverk just nu.. vill inge hellre än å ligga hemma å tycka synd om mig, kolla på Desperate, dricka varm choklad å ha en varm kudde på magen.. men icke sa nicke, då e man så snäll så man har lovat att jobba.. suck... att ja orkar va så snäll hela tiden!! hahaha

Idag har iaf några släktingar från Israel/Eilat kommit, dem va lite chockade när dem fick se all snö tror jag, haha. En vecka blir dem här så dem lär nog vänja sig.

Snart dags för plugg inför högskoleprovet, det går ju som sagt inte så värst bra för mig där men jag e tapper å försöker iaf.. Bättre de än å ge upp helt å hållet :) Ska låna Carros mattebocker å försöka lära mig löite om ekvationer å sånt där shit som man måste kunna, onödigt enligt mig men inte för alla, lalala

NU: en vilostund i min nybäddade säng! Kors i taket, de händer ju faktiskt inte varje dag att den e bäddad heller, hahaha

För mkt nu

Då har jag haft prektik i två veckor och jag känner att det är riktigt skoj där. Är som sagt på psyket på Danderyd, jag trivs å alla e såå snälla mot mig så skulle lätt kunna va k´var där ( som skötare då, inte patient..) haha

Annars så pluggar ja som en tok ikväll, har massa skolsaker som ska in om 2 veckor å har inte börjat med ngt alls. Ett stort projektarbete ska in också, paniiik!!! Men lugn klugn, de löser sig nog..

Idag kom också lönen, unnade mig en ny jacka med viss sponsring av faren min, de e fan dyrt med mysiga sköna jackor nuförtiden!! Suck, tänkte iaf att det ska bli en bra helg så pasade också på att boka tid hos frissan till imorrn. Få se hur de blir, om ja blir vackrare eller inte, haha..

Annars, ensam ikväll... Lars e på middag me några vänner så jag får väl passa på å rå om mig själv, ta ett varmt bad, lägga en ansiktsmask å kolla några avsnitt av antingen Pippi eller Sex in the city, få se va de blir..

Juste, jobb i helgem också.. tungt liv nu..  mkt skolarbeten, praktik OCH jobb.. vill bara fly landet nu, typ till Aussie!!!

Finns på psyket nu...

Då har praktiken på psykavdelningen på Danderyd börjat, de e mycket nya intryck och människor med olika bakgrunder. Skoj e det iaf, lite jobbigt bara att flera är i m in egen ålder, inge vidare skoj juh...

Va tvungen å tröstshoppa lite efter praktiken idag, va inte riktigt meningen men skulle träffa Lars i stan så de blev en mysig Adidas T-shirt å två par skor. Jättefine enligt mig, båda e svarta å den ena e en loafer å den andra e mer som en.. va ska man säjja?? Typ som en ballerina/sjömansdojja/loafer?? Fann, vet inte.. men men, en sko e de iaf å den sitter bra på min fot, de e det viktigaste iaf!!!

Fredag iorrn då, fira Karin som blir stoor på riktigt nu, sist av alla men inte minst (tolka inte de fel nu...)

LÖrdag blir nog lugn iaf, ska hinna me massa plugg som ja har nu också.. blää!!inge vidare skoj va..?

NU: mys med Lars, om jag får.. båda e nog ganska så trötta å irriterade efter veckan så får se hur de går.. men men, man kan ju inte alltid va på topp, som ja brukar säjja!!!

Zzzzöndag

Vaknade imorse klockan 7, fiii  fan!!! de va inte skolj å gå upp så tidigt på en söndag, som egentligen är en vilodag.. men men, jobbar man så jobbar man så det var bara att pallra upp sig å trampa iväg till jobbet.
Det har gått bra idag, alla har vart glada å nöjda så inget speciellt å klaga på, för en gångs skulll, haha

Annars då?? Jooo, har för än en gång anmält mig till Högskoleprovet, tredje gången gillt eller hut e dde man brukar säga?? Faan, hoppas verkligen på bättre tur denna gång, bara liite tur så jag kommer  in å kan plugga vidare, undersköterska kan man ju inte alltid vara, inte såå himla skoj. Eller jo det e de iof, om man hittar ett bra jobb!!

Nu e de snart "I en annan del av Köping"; Weeiii!! Kollar alltid på de på söndagarna, e en äkta TV nörd som de flesta vet, lalala å en stående favorit e såklart 7de Himlen!!!

Nu:sova några minuter innan programmet börjar, Sen: kolla TV!!!

Nytt liv??

Provet e äntöligen avklarat, det gick nog bra tror jag. Va inte speciellt svårt med tanka på hur mkt jag faktiskt pluggat. Japp, ni läser rätt gott folk, Nathalie har pluggat mer än en timme till detta prov, e säkert uppe i 8 timmars läsning mm inför skrivningen som var. ovanligt men sant!!

Händer i helgen då?? Jo jag jobbar ju som vanligt så tänkte ha en vit helg, no alcohol. Kanske ska påä bio med Lars på fredag om jag har tur, få se va som går just nu.

På måndag börjar praktiken, ska bli asskoj. Ska va på Danderyds sjukhus på en allmänpsykiatrisk avdelning, aldrig jobbat med något sådant så det ska bli riktigt spännande å se va de handlar om. Har ju läste flera psykiatri kurser nu så förhoppningsvis har man lite kött på benen för att gå ut i praktik.

Idag händer åd inte mkt. Känner mig lite "sjuk" så de blir ingen skola idag, ska väl multimysa med Lars såklart, titta på lägenheter å förhoppningsvis hinna me en långpromenad. För Nathalie har gått å blivit duktig, hon har köpt gymkort igen å går promenader varje dag. Måste spom sagt få på mig mina gamla jeans nu, lalala

Soo long suckers!!!

Pippi natt

Massa plugg idag för psykiatri provet imorgon, inge skoj alls när man vet att man kan ligga å kolla på min nya Pippi-box som ja beställt.. haha, jupp, ni läste rätt! Jag, en 21 årig kvinna har gått å köpt en Pippi-box me alla Tv-avsnitten på. Tycker hon e så rolig å man kan aldrig tröttna på henne ( eller bara lite iaf..) Låg uppe inatt å kollade några avsnitt, skoj skoj!!!

Annars då?? Joo, tog mig en riktigt lång promenad idag, hela en timma, haha, men gick ganska så fort så han med nästan 7 km under den timman!! Så de så, ska ju försöka leva lite nyttigare nu, fram till sommaren måste man va fin.Då stundar ett bröllop i Israel (en barndomsvän ska gifta sig, inte jag) då måste man va snygg å fin, sen så e de ju Aussie å tänka på till nästra vinter å då e det fit for fight som gäller!!!

Aja, dags för lite mer plugg nu, om ja orkar.. annars blir de väl till å kolla på Scrubs, som vanligt :)

9 månader älskling, tiden går fort när man har roligt! Love you Lars

helg igen

Så har det gått ännu en vecka, fylld med skola å skoj (nästan iaf, inte så mkt skola för min del). Jag har ju turen att bara ha skolförlagd undervisning 10 timmar i veckan, de e helt okej måste jag säga! Man hinner med mkt annat som träning (stoor lögn...) men lite shopping hinner man med iaf, långa mysiga sovmornar med Lars (om han struntar i sitt plugg...)

Har köppt en ny väska, jättefin e dden!! En svart en från Friis Company, hittade den på rean för halva priset, de va ett bra kap måste ja erkänna. Lite dyra, men bra å sköna handkrämer har inhandlats också, även dessa på rean på Body shop. va har mer hänt i veckan...? inte mkt...

Fredag imorrn, ledig från skola å jobb.. få se va som händer, ett e säkert å de e att de blir mkt plugg på dagen å till kvällen blir dde Taco-middag me familjen Sandgren, min andra familj känns de som. E så skönt å komma hem hit till Lars å känna att man verkligen känner sig hemma,ja kan göra precis de jag gör hemma, gå i kylen som jag vill, släppa mig i soffan om de skulle behövas.. Aaa, de e en super familj helt enkelt!!!

Få se om vi hittar på ngt imorrn kväll, förutom middag.. Kanske blir lungt me lite bowling lr kanske en ölrunda me göteborgarna?? vem vet....

Btw, jag har INTE åkt pulka än.. å inte lämnat tillbaka dem till de stackars små barnen.. *skäms Nathalie, skäms!!!*