Fredag kväll

Som jag skrev tidigare så skulle jag spendera denna kväll i tvättsugan, såå skoj!! Sagt och gjort, de senaste timmarna har jag sprungit upp och ner för att fylla på tumlare och maskiner. Jäh sicken höjdarkväll jag haft hittils=) Haha
Städat har jag hunnit med oxå, nu ser man äntligen mina två bord, de gjorde man knappt innan. så mkt papper och skit överallt, som nu iof ligger i hemliga lådor. Äh, det  man inte ser, de finns inte. Inte i min värld iaf.

E ju första fredagkvällen på länge som jag e sj, men tycker jag fixar det rätt så bra ändå, de enda som saknas e en burk Ben&Jerrys, det skulle vara så himlans mumma nu. Läste att det kommit en ny smak, tar väl en 2 år innan den kommer hit till Eskilstuna, haha, knappt att man kan köpa B&J på en vanlig ICA-affär här! Skandaaal! Ne men det vore ju smarrigt som sagt, men mindre nyttigt, så jag hoppar det. Ska snart ner å hämta den sista tvätten/tumla de sista och sen tänkte jag nog krypa ner i min säng och dröma mig bort till en bättre plats med Dig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Update: Jag blir inte alls själv hela helgen=) Jippi!! Viste väll att Du inte skulle kunna hålla dig borta från Tuna denna festhelg=) Ååå så glad jag blev när du ringde och sa det, weei!

Dags att sussa nu och drömma fina & underbara drömmar om Dig P...


It´s helg=)

Were gonna party like it´s ur birthday, or noot!!! Jobb hela helgen. Dag imorrn och kväll på söndag, jippi så skoj, lr inte.. haha Finns ju roligare saker att göra på helger, som att ha lång och mysig sovmorgon med P, eller att käka pannkakor med Martina och Andreas, haha. Men men, helgen går fort, hoppas jag iaf. tenta imorse hade jag oxå, var sådär lagom skoj att gå upp när P ligger kvar i sängen och ser så mysig å söt ut.. varför e nyvakna män så söta för? Aja, tentan gick som den gick, får hoppas på ett godkänt, känns inte så men men, man vet aldrig.

Imorrn e de fest här i huset, ska fira Martina och JOnas som fyller år senare i veckan, kalas kalas ska de bli. Trist bara att min P e hemma i Sala å träffar la familia. Lagom skoj att va utan ngn när man e van att ses nästan jämt. Men de klarar jag. Har tvättstuga ikväll, det behöver städas här å pysslas, har shoppat endel fina inredningssaker som ska på plats, lite fina å färgglada saker tom. Nu e det ju snart vår och det ska synas i min lya. Va oxå sugen på att köpa ett par gardiner som går i lila men hittade inget på stan, får bli en tur te IKEA snart igen. Segt bara at de ligger i en annan stad. suck!

Bokade oxå en resa till Paris igår. Det blir den 3e-6e April. Skoj det ska bli att få träffa dig Jonna, som jag saknar å längtar efter dig nu. Carro ska oxå åka ner fast någon dag tidigare, så jag ska, för första gången i heela mitt långa liv, flyga själv. Scary, får se till att ladda iPoden med massa bra musik. Men en helg med min love, jammi va jag längtar nu!!!

Ska nog ta mig i kragen nu och ta en sväng med min fina Ergorapido, tänk va mkt roligare det e att dammsuga när man har en rplig dammsugare! Å så tar man å sprejar rummet med en sprej så luktar det rent och gott oxå, lite fusk måste man ju ha, haha. Men först ska jag ta en nap, e såå trött å seg efter morgonens aktiviteter, dvs tentaskrivning, inget a nnat, promise=) haha

tentaplugg, again

japp, då var de igång igen.. plugg, plugg och åter plugg. Har inte ens tid att gå ner på stan och kolla på alla brandmän som kämpar för fullt med att få branden på Statt släckt, haha då e det illa=) ne men jag har min egna man, jordens finaste och underbaraste, som dessutom kommer hit/jag dit efter jobbet. Jammi!! Haha, jag e ju som sagt en sucker för män i uniform, å e det dessutom den finaste av dem alla och Han e min, ja, det slår stort ska ni veta=)

Som sagt, tentaplugg var det ja, på fredag e det tenta igen, Medicintentan. Blää! Inte alls sugen på att skriva den, vill mkt hellre sova nu, lr bara mysa med P. Så trött på allt som har med hjärtat, blod-hjärnbarriären och hormomner att göra så jag såpyr galla snart!!

nee, dags att återgå till mitt dagdrömmande om Dig, lr så ska jag kanske ta tag i tentapluggandet nu igen. Haft en alldeles för lång lunchpaus nu, haha, as usual=)

Nee, ha en bra dag alla vänner

Ciaoo

Fettisdagen

Jahapp, dagarna flyger förbi och nu e det redan tisdag, inte vilken tisdag som helst utan det är fettisdagen. En sak som jag alltid funderat på är om man sägger "fet-tisdagen" eller "fettis-dagen". Ngn som har ett bra förslag? Tycker den första låter bättre, men vad vet jag? Haha, vore skoj om ngn hade ngt att säga om detta=) Nåja, en semla, lr två vart det  nu, har jag lyckats klämma i mig under dagen. Den försat på praktiken, helt okej, men inge gott nät man bara lägger mandelmassan som en stor klutt på bullen. Blir alldeles för sött å blä!! Den andra bullen intogs nu på kvällen hos Milla. Hon va så söt å skrev på FB att hon hade hemmagjorda semlor så jag åkte upp och snaskade i mig en iaf. Gott det med, hemmagjort e fint de. Lite mindre, lite finare=)

Annars e det bara bra med mig, praktiken flyter på och det e tok mycket att göra i skolan. men jag fixar det, för jag e så grym! haha Fick nämligen resultatet från hemtentan som jag lämnade in för ett par veckor sedan och jag lyckadesfå ett VG på den. Rätt så najs om man tänker på att jag jobbade en 40 timmarsvecka på 24an då. Stolt, absolut, det e jag verkligen, å glad oxå. E ju mitt första VG på denna utbildning, haha.

Ikväll e det sen kväll med Kåren i Västerås, hade tänkt åka dit å frossa gratismat å lyssna på Per när han pratar å flummar på scen. Kan ju inte få nog av honom, haha. Men orkade inte, hamnade i någon sorts koma när jag kom hem från jobbet på em och sov fram till sju. Inget plugg här inte, nope, vart middag å sen en kväll hos Milla som sagt. Men på torsdag e det Sen kv med Kåren här i Tuna så får ta det då ist, å hoppas på att jag får gratistacos, mumma!! E såå sugen på det nu, haha...

Annars då? Jo men visst, letat en resa till Paris oxå. har bestämt datum nu å allt, men mitt största problem e att jag har ingen aning om hur jag ska ta mig till Skavsta!! Finns inga bra flygbussar som matchar, å de går dessutom bara 4 ggr per dag!! Jäkla håla asså!! haha ne men får kasnke ta tåget te Storstan å sen åka tebaka, få se hur jag gör iaf.. Vill ju så gärna träffa Jonna snart!! Massa skvaller under Eifeltornet, brieost och rödvin!!! Jag VILL NUUU!!!! Love u gumman <3

NU kommer iaf min pojk hem snart så ska röja lite i lägenheten och sen bara vänta på honom.. Mmm, tycker om dig så mkt så mkt, så glad att jag hittat dig och e samtidigt förvånad och överaskad över att de blitt som de blitt =) But I loove it!!!

It´s Friday!

Weei, äntligen är det fredag, skönt må jag säga. Veckan har varit tung med praktik på schemat och mindre roliga läkarbesök=( Praktiken e rolig och jag får göra endel skoj, blir ju lätt att jag faller in i gamla vaner och "jobbar" som uska, men men.. På måndag ska jag få vara på förlosnsing oxå, ska bli såå spännande! Hoppas det kommer massa barn till världen den em/kvällen och att jag får vara med om ngt så fantastisk som en förlossning. Skulle va så skoj, hoppas bara inte man blir avskräckt av de, haha. ne då, tror jag inte, har ju sett så mkt annan skit när man jobbar, måste ha lite skinn på näsan för att kunna jobba inom vården=)

Fredag idag som sagt, betyder att det antagligen e fest ik, ovanligt va? H ade bestämt med P att vi skulle ta de lungan och att jag skulle plugga inför min medicintenta, men så kom vi på att vi e såå osociala som bara ligger inne å gosar så va lika bra att gå på Moas efst ändå. Å alltid skoj att träffa roliga vänner och ta tre glas vin, lr fyra om man så vill... Få se hur kvällen slutar, oim det blir Dekår lr Raw. Dekår e lite billigare å lite softare så får se som sagt.. Imorn ska vi leka par med Martina å hennes pojk, blir Brunch på 46an bestående av massa pannkakor och alla dess tillbehör som sylt, glass, grädde mm. MM så mumma det ska bli, längtar! Va evigheter sen jag åt det=)

Helgen blir iaf relativt lugn, massa plugg att ta tag i, får se om det blir en trip till Sthlm lr inte Måste hämta mitt pass om jag ska iväg till Paris, skulle ju underlätta lite att ha det. Fast har hört att man kan flyga med ett vanligt leg om man nu flyger inom Schengenländer..? Kan det stämma, ngn som vet? Aja, lika bra att ha passet ändå, vore ju trist om man står på flygplatsen utan och inte får flyga med, haha

Juste, en sak till på dagens schema, blir ett efterlängtat besök till solarieöanra i em kl 4. Ska bli såå skönt att få sola och få lite färg på mig, känner mig nästintill genomskinlig nu!! Mmmmm, att det kan va så najs att ligga i ett solarium förstår jag inte. Det e varmt å svettigt, musiken e avkopplande och jag somnar nästan alltid. Det e ett sjysst stätt att ta en nap på. En kort n ap å efter 20 minuter e man brun å fin, lr röd å konstig, haha

Nee, nu ska jag jobba vidare, får se vad som står på tur på schemat...

Ha en superbra kväll och helg!!!

Praktikdags

då har praktiken dragit igång då, ska tillbringa de närmatse veckorna på en gynavdelning här i Eskilstuna, på sjukan. JO men visst, det  verkar va helt okej=) Det jag inte kan förstå är att det är hur mkt som helst vi ska göra,  massa skolarbeten, det e seminarium, de e arbeten och dittan å dattan som ska in. HUr fan vill dem att man ska kunna koncentrera sig på praktiken och lära sig allt nytt som de för med sig? Hej och välkommen magsår!!! Vet att jag inte e ensam om att tycka å känna såhär heller, men men, de e bara at tta tag i skiten och göra det, blää!!

Har faktiskt vart duktig oxå å gått till å från jobbet dessa två dagar, e rätt så skönt å de går lika fort som att ta bussen de ni=) Hahah ja Caroline vet ju att de va skönt imorse å att de gick foratre än jag trott, haha, sorry för felmessandet ;) haha
Funderat lite på Parisresan oxå, e svårt att hitta bra dagar, e ju tentot efter tentor hela tiden, man blir galen som sagt. men tre dagar måste jag la kunna klämma in. får väll flugga på planet eller så, haha afst tar ju bara en timme att flyga så de blir la inte mkt plugg där heller. Nää, de får bli roliga dagar i Paris med massa Brie, rödvin å baguett. Carrooow, snart drar vi! KIrra nytt pass du så ska ja se till att mitt kommer till rätta. Sen drar vi ner å gör stan osäker tycker jag=)

Annars då? Jo då, min P och Stina kommer snart över och fikar en stund. Lite skitsnack e ju alltid trevligt, sicken tur då att jag har massa smarrigt att bjuda på, lr inte. Haha, får väl bli en smarrig smörgås och en kopp te/kaffe. De får funka de med=) Kvällen bjuder på tentaplugg som vanligt, e de jag gör på kvällarna medans P e snäller å lagar mat åt oss å donar. tenta nästa fredag, hoppas hoppas det går bra nu, orka fler omtenor, även om ja kallas just för omtentan av vissa Lottor!! haha

Ha det gött alla, ciaooo

Jobbig dag...

Happ, då var iaf skoldagen avklarad, trodde att jag bara hade skola och info fram till lunch, men icke sa nicke=) Hade de fram till halv tre typ, skoj skoj. Iof massa nytt att lära sig och endel saker e riktigt spännande, mkt nytt nu oxå inför praktiken, men men, kommer nog in i det ganska så fort. Kännsl ite scary att det e så himlans mkt saker som ska göras paralellt me praktiken, hemtentor, seminarium å massa inlämningar, räknar lärarna med at man ska få magsår och ångest på allvar!? Kul, verkligen kul=)

Idag känns det lite jobbigt och lite tungt oxå. Så mkt nytt som händer och har svårt att anpassa mig efter det, älskar at det e som det e, tycker om Dig tokmkt å e kär å galen, haha, precis som det ska va=) Men e ju allt annat runt omkring, e ju ändå en liten jäkla stad som man bor i nu, där alla pluggar på samma ställe, alla hänger typ på samma ställen efter skolan och alla vet typ allt om alla. Å vissa människor kan man inte undvika heller, hur mkt man än vill det... Lunchen idag vart väldigt jobbig. För ovanlighetens skull kunde ja knappt äta, hade/har en stor klump i magen och kände en väldigt olustig känsla. Fick iaf ett väldigt fins sms av P när ja förklarat va ja kände.. Å kan säga att det värmde väldigt mkt  <3 It´s u and me now baby=)

Ska väl ligga en stund nu å vila innan det blir dags att börja plugga lite på min jäkla omtenta, blää!!

Måndag

Som alltid har jag dåliga fantasi då det gäller att sätta namn på rubriken här ovan, så det får duga med ett enkelt "måndag", kort och gott beskriver det dagen som kommer=) Ny vecka och nya saker på gång, ska bli spännande samtidigt som det ska bli apjobbigt att gå upp tidigt igen. Ska se till att lägga in lite kvällar i mitt schema oxå så jag får lite sovmorron. Men å andra sidan e det softare att jobba dag då man får va hemma till 4 å mysa med P. E ju som sagt den första praktiken som börjar imorn, hoppas hoppas det blir bra de hära.

Gårdagskvällen tillbringades i min soffa, äntligen tog jag mig sj i kragen och fixade min dator så nu ska all skit va borta, kan man hoppas iaf. Tycker det låter som om den får jobba väldigt mkt nu när jag skriver, kanske e alla 70 inställningar som ska sparas och uppdateras, hmm.. Noll koll har jag men tur att man har en teknikNÖRD till pojk som kan sånt, haha kom igen, NÖRD, inte TÖNT! Viktigt de dära=)

Just nu ligger jag iaf ensam i min säng, P har precis gått till tåget, pluggdag i Västerås.. Sj ska jag nog ta en kort nap nu innan det e dags att gå ner till skolan och lyssna på info om praktiken och vad vi ska tänka på. Sen måste jag verkligen hemoch börja tentaplugga, har ju en omtenta i Medicin om knappt två veckor, så bara att kämpa på nu! En sak till måste jag erkänna, haha jag e nog lite kär å galen, å varför blir man alltid lite tokig när man e kär? Hmm, ngn som har ett  bra svar på det? haha aja, ha en Fab dag alla vänner!

Kär

japp, nu har jag gått å blivit det oxå, va ju inte riktigt planerat men desto mer välkommet=)
Som sagt, ingen bra helg att blogga, massa plugg å annat donande inför veckan som kommer, praktik på Gyn och annat skit. De blir bra de hära=)

Happy Valentine <3

Harf egentligen ingen ork lr lust att skriva ngt idag men får bli några korta rader iaf. va som sagt ute igår, va ett skönt gäng som satt hemma hos mig å föra, lekte ngr lekar å så. Va skoj skoj, fick även se min fina pojk i hans jobbkläder, mumma! I love väktare, haha sicken tur jag har att ja lyckats hitta en som e de oxå=) jammi!!
Senare på kvällen gick vi ner till Raw och hade det skoj, tills ngn idiot sula en flaska i huvvet på mig. Lite tur att ja va lagom fuller som inte märkte hur jäkla ont det gjorde, men nu idag har ja desto mere ont. Har en stoor bula i bakhuvvet å några små bulor. Kan inte ligga på rygg me huvvet rakt och kan inte böja bak huvvet för mkt för då göre ont. Suck vilka knäppisar de finns på krogen...

Idag då, jo men har städat å donat här hemma, riktigt mys, lr inte=) Hahaha Få se va som händer ikv, orka fira denna dag lissom, e bara till för att affärerna ska sälja mer. Nee, jag skulle bli bra mkt gladare om ja fick en bukett blommor en helt annan dag. Nu ska vi iaf ta en nap, Han sover redan sött här bredvid mig i soffan, dags att krypa ner under täcket å mysa lite <3

scary day

Jupp, idag e det fredag den 13e, uuuh. Håller verkligen tummarna för att jag inte ska halka och slå ihjäl mig. Ska även försöka att inte slå mig ikv på fyllan, haha har ju annars en tendens att ramla in i väggar och slå ig illa, haha. tror egentligen att denna dag är så mytomspunnen, inte händer de mer saker en dagsom denna bara för att. Nee, ja menar, alla gånger jag har slagit mig har det vart en heelt annan dag. Så det så!

Igår kv var det ju Tacodinner på Dekår, helt okej, som vanligt tar maten slut liite för fort. Man hinner ju inte smaka av allt heller innan de e slut, illa illa, skärpning på de! Men mys e det iaf alltid på Dekår. Massa härligt folk, vänner och bekanta. Lite snack med tjejerna och god mat, heelt okej=) P kom förbi en sväng efter jobbet oxå, blir så glad av att se Dig, haha e ngt heelt nytt de hära som jag känner för Dig. Å det känns så himlans bra=)

Ikväll då? Jo e ju som sagt fredag, alla i min klass skriver tenta idag, men inte jag. hade glömt att anmäla mig til den, suck va segt. men men, ska väl klä på mig snart å rulla ner till skolan så mankan fika med dem iaf, sen ska jag ta mig till Tuna park å kirra innetofflor till praktiken, såå spännande va? haha, ikväll blir det kalasande innan vi drar vidare till Dekår senare på kvällen. Få se vilka som dyker upp, vet iaf några, men orkar inte med så mkt folk som senast, e ju bara galet då! Nee, dags att kliva upp nu och få ordning på min lgh, e så stokigt överallt, kläder, skor och annan skit svämmar över här inne. Förstår inte att det kan va så stökigt på en sån liten yta, suck....

Aja, ha en bra dag alla vänner!

Tacotorsdag

Torsdag idag då, värst vad veckorna går fort nu. Så fort jag är utan Dig går tiden så långsamt, mennu när vi äntligen kan ses så flyger tiden iväg. Aja, shit happens=) De senaste dagarna har varit så härliga, käkat god mat, haft en liten rödvinsfylla på tisdagskvällen, tagit långpromenader i kylan, e rätt rå skönt måste jag säga. Kylan biter i kinderna och det känns så bra i kroppen. igår var Vi på¨Ikea och lekte av oss lite, jag hittade några fina tallrikar som ja längtat efter, en ny lampa, ljus och vas och lite annats mått och gott. P, han kirra en sjysst Tv-bänk. han har ju haft sin Tv på golvet och de e ju inte de roligaste. Haha, lite komiskt var de när vi skulle få in hans hylla i bilen, de vart såå trångt å ja fick sitta med knäna upp i ansiktet typ=) haha, men men,det gick de iaf. Ska ta kort å visa hur fint det blir här hemma. När jag väl får hem mna saker. de står i hans bil, lite lat men e ju tungt att bära på massa saker! e jui ngen biff precis, men snart så=)

Ikväll e det Tacodinner som alltid på Dekår. Mirja kommer snart hit och vi ska la snacka lite skit och kasnke ta en öl om jag har tur. Sen hämtar vi upp Milla och rullar ner till Dekår för massa mat och skoj. P jobbar som vanligt å e la inte där föräns vid 8a så jag får stå ut, haha. Inte lätt inte när du e så underbar å fin. You´r my Biatch baby=)

imorrn då? jo men ska la till sjukan igen om jag orkar(vart där 2 dagar i rad nu..) imorrn ska ja iaf se om jag får lämna blod, vet ett kriterie som kan göra att ja inte får det men få se va domen blir. hoppas iaf att mitt HB gått upp, vart så himlans lågt under förra året så inte fått lämna alls=( Blää!
Juste, fest imorrn kväll oxå, förfest här i huset och sen drar vi ner till Dekår och kalasar! Ska bli skoj skoj det.

ha de en bra kväll=)

Underbar morgon

Ja då var det tisdag igen, dagarna bara rusar förbi och jag har inte mkt koll längre. Vaknade upp vid femimorse för Mr X skulle iväg å jobba, så segt så segt. Men ännu tristare att sova själv de sista timmarna. Drömde bara en massa jobbiga mardrömmar.. blää, gillar INTE att sova sj nu när jag har Dig. Iaf, skola på fm, lr, ja för dem som ska skriva tenta nu på fredag så var det skola, men ja tänkte att ja kasnke kunde lära mig ngt så satt med en stund å lyssna iaf, alltid ngt.
Sen har jag gjort en sak som gjorde mig såå nervös, men i efterhand såå glad!! Hämtade ut en tenta igår som ja fått "U" på, dvs underkänt. Visade den för några klasskompisar som genast hittade massa fel i rättningen så gick till läraren och överklagade den. Hon va lite skeptisk men skulle kolla igenom den, å poff så var jag GODKÄND!! Finally! Jag har kämpat med tentafan sen i oktober, har hållt på me den i över 3 månader nu så vart såå himla glader!
Ikv tänkte jag fira med rödtjut, massa mys, god mat och lite mer mys med Mr X.. hoppas bara inte att han har några speciella planer, haha.
Nu ska jag dammsuga upp lite glas som vi hitatde inatt i badrummet, e typ kvar från festen som jag ahde för en månad sedan, haha, illa illa!!

Måndag

Idag vaknade jag hos Mr X, så himlans skönt att få sova med varandra. Kom tillbaka till Eskilstuna i fredagskväll och han kom och hämta mig vid tåget. Mys, hade ju lagom mkt packning med mig så va skönt att slippa bära det hem till honom. En riktig gentleman de, haha
Helgen har bara vart skön å slapp, lite segt att bara ligga still nu när jag jobbat i två veckor å stått och gått konstant. Men vaf, måste ju varva ner oxå. 
Sitter i plugget nu oxå och hade tänkt at jag skulle plugga till tentan som e på fredag, men inser nu att jag glömt att anmäla mig tilld en! Suck, blir så tröttpå mig sj ibl. har oxå fått tebax en gammal tenta nu som ja inte fått godkänt på, har dock massa snälla kalsskompisar som kollat igenom tentan å sett att det finns lite fel som jag borde få poäng för, de e 2 poäng som saknas för att få godkänt.. suck!!

Annars då? jo ska väl ta en promenad idag, solen skiner ute och jag har ett sånt härligt pirr i kroppen. Vill bara hem å träffa dig nu och skratta och ha skoj=) Saknar dig redan men e ju en massa timmar kvar tills jag får träffa dig <3

Dan före dan

Idag e det torsdag och det är en väldigt bra dag de hära. Jobbat som vanligt hela dagen, inte riktigt samma tempo som det  vart innan i veckan, skönt det. Den ort.avd som vart stängd pga calici öppnade  äntligen upp och nu hoppas jag att det blir mindre tryck hos oss. Men jag e ju bara där imorrn, sista dagem, så för mig spelar det inte så stor roll egentligen.
Syrran å Joel va här nu på em å kv å vi hade en mysig Taco-dinner. Så himlans skoj att umgås med dem, gillarom bara mer och mer nu. Försöker få syrran att börja plugga till syrra i Tuna, får se hur det går med den saken. Vi har ju så himlans skoj tesammans å hon e ju lite sugen på att bli ssk så aa, hon borde flytta till min lila stad tycker jag=)

Imorgon e det fredag som alla vet, och vad händer då? Jobb jobb, och åter jobb. E inte så hemskt som det låter, e rätt så trevligt på avd, så najs personal juh! Men sen efter jobbet, de e då det smäller=) Det är då som jag kommer att inse att jag e supernervös över att få träffa Dig igen. Tänk att en  vecka kan gå så långsamt å va så trög, suck. Bara toklängtar efter dig nu, vill inte va borta från Dig längre. Hoppas bara du e lite pigger imorn efter  nattens arbete, haha=) 

vet att de e fest på 46an som vanligt, alla tjötar på mig att jag ska komma hem å festa, e ju ändå i mitt hus å på våningen över, men få se om jag orkar. har ju lite annat för mig, haha.Men en  fest e ju aldrig fel, trots att ja vet att ja kommer va såå trött efter 5 dagars jobb å en tågresa.. nee, det blir nog mprgonrocken på när vi kommer hem imorrn kv å sen maraton i soffan framför ngn bra serie.

Trevlig helg alla vänner!

Onsdag

Då var nästan hela min arbetsvecka avklarad, två dagar kvar på jobbet, skönt. Har varit två hektiska veckor nu med ständiga överbeläggningar och kluriga patienter. Men men, man lär sig ngt nytt juh.

Apropå nada, får så himlans söta sms av Mr X, blir så glader och när ja läser dem sitter jag med jordens största leende på läpparna, trots att det kanske inte e läge att le så mkt. Men vad ska man göra? Har man fjärilar som lever loppan i magen, ben som e som spagetti, å ett huvud som e som en tvättmaskin pga alla tankar om dig, ja då måste man ju bara få le så mkt som jag gör nu=)

en trött dag å en ännu mer trött kväll. Pratat massa i tfn med Han å me syrran, ska snart sova faktiskt. Måste ju orka med två dagar till på jobbet, en middag imorn kv med sis å Joel, å så måste jag orka med att mysa hela helgen lång med Dig.
Tänkte oxå att jag på ngt sätt ska förklara för Dig hur jag känner det. Jag har haft ett tufft år med motgångar, men även vissa medgångar. Men nu så har du dykt upp i mitt liv och allt känns som en dröm. Varje morgon vaknar jag med ett stort leende på läpparna och magen full med fjärilar. Mitt hjärta slår trippla frivolter varje gång jag ser en bild på dig, varje gång jag ser att du skrivit till  mig, eller så fort jag tänker på dig. När jag pratar med Dig existerar ingenting, bara du och jag. Vi två mot världen. Alla mina nära å kära undrar vem Du är, vem Du är som gör mig så himla glad och sprallig. jag kvittrar som en fågel dagarna i ända på jobbet. Vill bara med detta säga hur otroligt mkt jag tycker om dig och hur glad du får mig att bli och må=)

Tisdag

Då var en till dag av veckan avklarad, en dag närmare Eskilstuna. Som vanligt har jag jobbat, å det känns så tråk att jag inte e kvar där på riktig. gillar alla så himlans mkt där, å e så skoj att se hur mkt man sj utvecklas när man jobbar. Man lär sig ngt nytt varje dag helt enkelt. Det e nu astungt på jobbet, många som halkar å slår sig, flera avdelningar som e stängda å har intagningsstopp pga Calici, piss oxå. Betyder att belastningen på oss ökar och det blir betydligt mer att göra. Ständiga överbeläggningar men vi klarar det fint ändå. Känns som sagt skönt ändå att det bara e tre dagar kvar där, sem ska jag vila upp mig.

Efter jobbet bar det av till stan för att möta upp Anna å Phia, vart lite shopping, som vanlig.. suck, e en sån looser när ja e hemma i Sthlm. Tuna e nog bra för mig för där shoppar ja knappt alls, haha. Blev oxå en middag på Kungshallen, närmare bestämt på Latino Cajun. E såå sjult god mat där, å såå onyttig, men va gör man inte? Finns inte sån mat i Tuna, där e det bara pizza å kebab som gäller så ja måste passa på nu när det finns mer exotisk mat att äta, haha. Åt oss mätta å belåtna, sen va de dags att åka hem=) Vart en liten snabbis till stan med dem men de va trevligt ändå.

NU e ja oxå nyduschad å redo att lägga mig att sova, e trött, mkt trött. Så mkt tankar som snurrar runt i skallen just nu så blir mer trött än vanligt. Du får mig att bli alldeles knäsvag å knas juh. haha

Juste, en till sak. Jag saknar Dig, massor, men snart ses vi igen å då tänker ja inte lämna dig i första taget.

Måndag

Hallå hallå, första måndagen i februari, spännande. Har dock hört att detta kommer att bli den kallaste månaden hittils, inget soml åter lockande alls. Vill ha vår nu så jag kan få vårkänslor å kanske bli lite kär=) Har ju rätt man för det iaf, haha får se hur de utvecklas med allting.
Jobbat hela dagen idag, som vanligt, rätt så skönt att jobba ändå. E rätt mkt nu då det e många som halkat ute å brutit sig, men vaf, shit happens lixom. fyra dagar kvar nu å sen ska jag hem till Favoriten å ha en myshelg iförd endast morgonrock och myskläder=)
Ikväll har jag iaf Syrran å Joel på middag. Va skoj å mysigt att ses enliten stund och få bjuda dem på en smarrig middag, lovade även att vi ska ha en RIKTIG taco-middag på torsdag, innan jag åker tebax till Eskilstuna igen. Å denna gång ska vi inte missa Guccen lr ngt annat viktigt. Imorrn ska jag träffa Anna och Phia efter jobbet. Blir en fika/middag och letandes efter ett par sjysta shorts, typ basketshorts lr liknande modell.
Nu ska jag bara slappa å ta de lungan å se till att jag kommer i tid i säng ikv.

Söndag

hej hopp alla glada!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har. Fredagen var jag på middag hos Carro, riktigt trevlig. Tyvärr alldeles för sällan som vi gör såna saker nuförtiden, men men. Massa god mat å dessert å lvällen avslutades i soffan med Lets Dance. PÅ lördag var det bara upp och jobba på em, lite segt och jag var trött som sjutton. Allt rullade på bra under dagen och vid sådär åttatiden på kvällen fick jag ett ryck att jag bara var tvungen att dra till Eskilstuna. Saknade Mr X så himla mkt och kände att allt annat får skjutas fram några dagar. Festen på Dekår var sådär lagom ksoj,lite för lite folk men de som va där va roliga. Haha, Emma å Micke, ja va ska man säga om er? haha Å oops, inåg att jag kört en emma och bjudit till  efst på fyllan, haha, bara att stå för det då å se om de kommmer nåra folk nästa vecka.
Sov över i Tuna oxå och heka natten å dagen va så underbar. Vet inte hur jag kan tycka om ngn som ja bara känt i några veckor så mkt som jag gör, men det känns bra iaf. Idag e jag nog den lyckligaste av alla=)

På fredag, då e ja tebax igen=)